back button
reload

Svijet

Pljuvala putnike, pa se FIZIČKI OBRAČUNALA sa osobljem: Žena histerisala u avionu odbijajući da stavi masku (VIDEO)

Jedna žena iz Italije napravila je haos u avionu koji je trebalo da poleti sa Ibice ka Italiji, jer nije željela da nosi zaštitnu masku.

Pljuvala putnike, pa se FIZIČKI OBRAČUNALA sa osobljem: Žena histerisala u avionu odbijajući da stavi masku (VIDEO)
FOTO: SPENTYKEL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Neimenovana je glasno negodovala nakon što ju je osoblje aviona zamolilo da poštuje korona mjere i vrati zaštitnu masku preko usta i nosa. Ona je sve vreme mahala rukama, objašnjavala se sa stjuartom i stjuardesom koji su imali nevjerovatno mnogo strpljenja, i uporno je odbijala da vrati masku.

Jedan od putnika, koji je snimao incident, uhvatio je trenutak u kojem Italijanka pljuje na druge putnike, a potom i fizički nasrće na njih.

Naime, kada je jedna od putnica naglas prokomentarisala njen bezobrazluk, gospođa bez maske odlučila je da krene fizički da se obračuna sa njom. Osoblje je na kraju zamolilo gospođu da napusti avion, ali kako to nije htjela da učini, oni su krenuli da je izvode iz aviona.

Tada je “gospođa” histerično počela da šutira stjuarta. Nije poznato kada je tačno nastao ovaj snimak, ali posljednjih nekoliko dana kruži društvenim mrežama, piše Telegraf.

Komentari korisnika na ponašanje ove Italijanke su različiti. Dok jedni najstrašnije osuđuju njen postupak, drugi kažu da je žena potpuno upravu, te da niko ne može da je natjera da nosi masku ako ona to neće.