reload

Magazin

"Nedostaje mi moja sloboda" Postala je mama prije 3 mjeseca, sada kuka na sav glas (VIDEO)

Amerikaka Ejmi Lejvis je novopečena mama, a nedavno je podijelila video na TikToku u kome je otvoreno priznala da se teško privikava na ovu ulogu i da su određeni dani nepodnošljivi.

"Nedostaje mi moja sloboda" Postala je mama prije 3 mjeseca, sada kuka na sav glas (VIDEO)
FOTO: @EMMIELAVIS/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iako rijetko ko govori o ovom iskustvu, odnosno adaptiranju na majčinstvo, Ejmi je riješila da pokaže svim mamama koje se loše osjećaju da nisu usamljene u toj emociji.

Pročitajte još

U dirljivom snimku koji je pogledalo preko pet miliona ljudi ona se rasplakala dok priznaje da joj nedostaje sloboda koju je imala dok nije rodila dijete.

– Nisam htjela ovo da objavim, ali evo… Ovo je samo jedan od onih dana. Bukvalno samo želim da se istuširam, pogledajte u kakvom sam stanju. Osjećam krivicu jer ona nije kriva za ovo, ali meni nedostaje moja Sloboda – žali se ova mama dok drži tromesječnu kćerkicu Izabelu.

@emmielavis

I didn’t want to post this but I think a lot of mama’s can relate. #mumtokuk #babytoks #newmama #thisismylifenow #mumguilt

♬ original sound – Emmie Lavis

– Nedostaje mi mogućnost da uradim nešto krajnje jednostavno za samu sebe kao što je recimo tuširanje. Već je 17 sati, a ja se nisam istuširala – kaže Ejmi.

Ona svakodnevno dijeli snimke na kojima iskreno i bez uljepšavanja pokazuje kako majčinstvo izgleda u prvim nedjeljama i mjesecima bebe, te pomaže drugim mamama da se snađu u ovoj ulozi, te da razumiju da se greške i promjene raspoloženja sasvim uobičajene u ovom osjetljivom periodu, prenosi Žena Blic.