reload

Hronika

"Rekao je da je usamljen, našli smo ga pored šahta" Mitar policiji rekao da su ga prebila 4 muškaraca, ali vlasnica dvorišta ima drugu priču

Mitar S. (44) teško je povrijeđen dok je šetao pse sinoć oko 21 čas u Beogradu kada su ga navodno napala četvorica muškaraca i otela mu mobilni telefon.

"Rekao je da je usamljen, našli smo ga pored šahta" Mitar policiji rekao da su ga prebila 4 muškaraca, ali vlasnica dvorišta ima drugu priču
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Međutim, kako tvrde stanari kuće u čije dvorište je na kraju ovaj muškarac uspio da dođe, on je nije upao u šahtu, već je ležao u blatu i molio da se ne zove policija.

– Kćerka je sinoć krenula do prodavnice kada smo videli da su nam u dvorištu neki psi. Bili su veliki i sve vrijeme su lajali. Ja sam podigla roletnu i vidjela muškarca koji leži pored šahte. On me je čuo i video i rekao mi da zovem Hitnu pomoć. Molio je da ne zovemo policiju – priča žena.

Pročitajte još

Prema njenim riječima, on je govorio da nema nikog ko bi mogao da dođe.

– Komšinica je pokušavala da dobije Hitnu pomoć, međutim, poslije nekog vremena pozvala je policiju koja je došla poslije sat vremena. On je i dalje nepomično ležao na zemlji. Htjeli smo i da pozovemo nekog od porodice, bilo koga, ali on je rekao da nema nikog i da je usamljen. Rekao je i da nema telefon – objašnjava nam ona.

Kako nam je rekla, Mitar ne živi kod njih u ulici niti su ga ranije vidjeli.

– Ne znamo da li ga je zaista neko pretukao. Mi smo prvo mislili da je to muškarac koji se često kretao ovim ulicama i za sobom ostavljao kamenčiće da bi znao da se vrati. Međutim, to nije bio on. Mi njega ne poznajemo, nikad ga prije nismo vidjeli, on sigurno ne živi ovdje. Nije bio pijan, znao je da kaže i ko je i odakle, ali sumnjamo da je možda bio nadrogiran. Samo nam to ima smisla – rekla je ona, prenosi Blic.