reload

Zabava

Sloboda je prije udaje za Vojina bila u vezi s režiserom: On je sada sa poznatom glumicom

Jedna od najljepših glumica na našim prostorima već 17 godina uživa u ljubavi s kolegom Vojinom Ćetkovićem, a malo je poznato da on nije prvi poznati muškarac koji je osvojio njeno srce.

Sloboda je prije udaje za Vojina bila u vezi s režiserom: On je sada sa poznatom glumicom
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Glumica Sloboda Mićalović (40) i glumac Vojin Ćetković (50) u braku su od 2008. godine i važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene.

Pošto oboje drže do svoje privatnosti i ne iznose detalje o svom životu za medije, o njima se van scene ne zna mnogo, a tako je od početka njihovih karijera, pa mnogi nisu znali da je Sloboda nekada davno bila u ljubavnoj vezi s režiserom Jugom Radivojevićem.

I sam reditelj je potvrdio ovo u jednom intervjuu i istakao da i danas gaji ogromno poštovanje prema Slobodi.

– Izuzetno cijenim Slobodu, bili smo u lijepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtjevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima – istakao je on.

Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i vjenčali.

Što se tiče Slobode i Vojina, oni se, baš kao Milena i Jug, često navode kao primjer prave ljubavi i skladnog braka među javnim ličnostima, a u rijetkim prilikama kada su pričali o svojoj intimi glumac se prisjetio prvog susreta sa Slobodom, koji se dogodio godinama prije nego što su stupili u vezu.

-Sjećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će vjerovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lijepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – pričao je on kroz osmjeh i dodao da on ne može tvrditi da je ona bila oduševljena kada ga je vidjela, ali da se smješkala, prenosi Glossy.