back button
reload

Zabava

"STALNO SE OPIJAJU I TUKU" Komšije Ivana Marinkovića i Jelene otkrile nove detalje o problematičnom paru

Ljubav Ivana Marinkovića i Jelene Ilić planula je u rijalitiju, i od tada je pod budnim okom javnosti. Nakon što je napravio dijete Miljani Kulić, bivši suprug Goce Tržan djevojke traži po rijalitiju, u kojem je proveo veći dio svog života posljednje decenije.

"STALNO SE OPIJAJU I TUKU" Komšije Ivana Marinkovića i Jelene otkrile nove detalje o problematičnom paru
FOTO: PETAR MARKOVIĆ, MILAN ILIC, SCREENSHOT / RAS SRBIJA

Kako se saznaje, uprkos zabrani prilaska koju je dobio kada je vjerenici udario nekoliko šamara, a ona njega izbola makazama, njih dvoje, prema riječima komšije, su ponovo zajedno i to na istoj adresi.

– To nije bio prvi put da se svađaju, psuju i tuku, a nažalost neće biti ni posljednji. Ovog puta je kulminiralo jer je jedna komšinica to prijavila jer više nije mogla da sluša njihove svađe, a to slušaju i njena djeca. Nekoliko puta su ih komšije opominjale da, ukoliko već hoće da žive takav život pun skandala, da budu tiši i da se ne raspravljaju i psuju pred djecom u obližnjem parku, ali ne vrijedi – kaže jedan od komšija revoltiran ponašanjem Ivana i Jelene.

On dodaje da ih i dalje viđaju zajedno.

– Ma kakvi on da živi kod komšinice, to što je rekao za jedne novine. On se istu noć vratio kod nje, ona ne bi ni prijavila da ju je tukao da komšije nisu zvale i vidjele krv po hodniku. Viđam ih zajedno kako šetaju njenog psa, čas se grle, čas svađaju, sve isto kao i ranije.

U obližnjem marketu kažu da ih viđaju odvojeno, ali da ni ranije nisu dolazili zajedno, već jedno kupi namirnice.

– On češće dolazi od nje, ali vidi se da kupuje stvari i za nju. Nevaspitan je i nadobudan, misli da je zvijezda. Stalno se nešto žali, te da li je topao hljeb, te da li mu je isječeno kako je želio suhomesnato, te zašto je nešto na drugoj polici… Čuli smo šta se desilo, odnosno saznali iz medija i to nas ne čudi. Dugo žive u ovom kraju, preselili su se samo u drugu zgradu, tako da su nam stalne mušterije pa smo ih i upoznali – kaže jedna radnica.

Stariju gospođu, koja je izašla iz zgrade gde se incident odigrao u iznajmljenom stanu sreli smo na ulazu.

– Viđam ih zajedno posljednjih nekoliko dana. I ne kriju da su ostali u istom stanu bez obzira što on ima zabranu prilaska. Ma o čemu on može da razmišlja i da shvati da je u prekršaju kada je pola života u rijalitiju. Koliko čitam ne viđa ni djecu, šta o takvom čovjeku da mislim – kaže komšinica koja nije željela da se predstavi kako ne bi imala problema sa Marinkovićem, kako kaže.

Oboje piju

Komšije kažu da nisu zadovoljne što su im Ivan i Jelena susjedi jer stalno slušaju glasnu muziku i okupljaju društvo.

– Znate li kako izgleda smeće koje oni iznesu nakon samo jednog okupljanja društva. To su desetine flaša piva i ostalog alkohola, a njima dvoma i ne treba društvo za opijanje. Oni to mogu i sami. Stalno ih vidim kako nose flaše. Bučni su i kao da su glumi puštaju muziku do daske, lupamo im često na vrata i u cijevi, ali džaba. Ponašaju se kao da su bogom dani – revolitan je komšija koji ima dvoje male djece pa mu buka smeta, piše Blic.