reload

Biznis

SUĐENJE DECENIJE Mask tvrdi da je bio prevaren, Tviter odgovara: Ta priča je nevjerovatna

Tviter odbacuje tvrdnje Ilona Maska, koji je pred sudom u Delaveru naveo da je bio "prevaren" da potpiše ugovor o kupovini ove društvene mreže.

SUĐENJE DECENIJE Mask tvrdi da je bio prevaren, Tviter odgovara: Ta priča je nevjerovatna
FOTO: JUSTIN LANE/EPA

Iz Tvitera su naveli da su Maskove izjave “nevjerovatne i suprotne činjenicama”.

Podsjećamo, Mask je trebalo da preuzme Tviter za 44 milijarde dolara, ali je onda nastao problem u različitim perspektivama vezanim za samo poslovanje i dogovor.

Pročitajte još

– Prema Maskovim riječima, njega – milijardera, osnivača više kompanija, kojeg savjetuju bankari i advokati sa Volstrita – Tviter je prevario da potpiše sporazum o spajanju vredan 44 milijarde dolara. Ta priča je onoliko nevjerovatna i suprotna činjenicama, baš kao što zvuči – navodi se u dokumentu koji je Tviter objavio u četvrtak.

Ovakav odgovor Tvitera na Maskov stav je najnovije “poglavlje” u razvoju situacije između menadžmenta kompanije i osnivača Tesle.

Ostaje da se vidi kako će se stvari nadalje odvijati, budući da suđenje počinje 17. oktobra, a Tviter je tužio Maska nakon što je Amerikanac pokušao da odustane od kupovine kompanije zbog, kako je naveo, lažnih podataka o botovima, prenosi Telegraf Biznis.