reload

Hronika

Sumnja se na nasilnu smrt: Pored puta pronađeno tijelo starice

Beživotno tijelo osamdesetdvogodišnje V.J. iz Martinaca pronađeno je danas pored puta između tog mjesta i Laćarka a kako nezvanično saznaje "Blic", sudeći prema prvim rezultatima istrage, nju je neko pregazio i pobjegao sa mjesta nesreće.

Sumnja se na nasilnu smrt: Pored puta pronađeno tijelo starice
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Nesrećnu staricu pronašao je jedan prolaznik jutros oko 9 časova i obavjestio policiju koja je izašla na teren gdje su zatečeni ostaci plastike, vjerovatno od branika i fara automobila, tako da postoji osnov sumnje da je neko kolima naletio na nju a zatim pobjegao sa mjesta nesreće. Na to ukazuju i povrede koje su bile vidljive na tijelu starice – priča za “Blic” izvor blizak istrazi.

Pročitajte još

Kaže da je o svemu obaviješteno nadležno javno tužilaštvo koje je pokrenulo postupak rasvjetljavanja ovog nesrećnog slučaja.

– Po nalogu tužioca tijelo nesrećne starice prebačeno je u novosadski Institut za sudsku medicinu na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti a policija nakon obavljenog uviđaja polako “sastavlja kockice” i utvrđuje sa kog bi vozila mogli biti ostaci na mjestu nesreće. Nakon rasvjetljavanja svih okolnosti koje su dovele do nesreće moći će da se pronađe i eventualni izvršilac ovog krivičnog djela za kojim policija intenzivno traga – objašnjava naš sagovornik.