reload

Zabava

Svađa oko pjesme ne prestaje: Iako je Milica odustala od tužbe Ana ne prestaje sa provokacijama

Medijski rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić ne jenjava.

Svađa oko pjesme ne prestaje: Iako je Milica odustala od tužbe Ana ne prestaje sa provokacijama
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Njih dvije su ušle u sukob prije nekoliko mjeseci zbog pjesme “Provjereno”, koju je Pavlovićka kupila i stavila na svoj CD, a Nikolićka pustila u etar svoju demo-verziju ovog hita, pjeva ga na svojim nastupima sa izmjenjenim tekstom i najavljuje ga kao svoj.

Iako se u jednom trenutku učinilo da je skandal oko ove pjesme završen i da je Milica odustajanjem od tužbe stavila tačku na ovu priču, novo ulje na vatru dodala je Ana, koja je u podrugljivom tonu i s leskovačkim dijalektom ponovo žestoko izvrijeđala mlađu koleginicu.

FOTO: MILAN ILIC / RINGIER
FOTO: MILAN ILIC / RINGIER

Nikolićeva je, naime, u jednoj glasovnoj poruci koja je mogla da se čuje i u emisiji “Ekskluzivno” Milici poručila da ne zna “koji joj je k**ac” i da će, ako joj ona sroči tri rečenice “otići u rikverc”.

Ha-ha-ha, fras… Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k***ac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pjesmom? Je l’ ona ima još neki hit na tom albumu? ‘Alo, nek pjeva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema – rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila:

– Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje… A onda, kad joj ja sročim tri rečenice… u rikverc će da ide – nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za pomenutu emisiju.

Pročitajte još

Inače, ova provokacija sa Anine strane došla je samo nekoliko dana nakon što je Milica donijela konačnu odluku da odustane od tužbe protiv nje, kao i da joj oprosti što joj je protivpravno preuzela pjesmu koja je jedan od najvećih hitova ove godine.

– Sve me je to jako povrijedilo… Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je nevjerovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava. U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam da je zapravo riječ o namjeri. Iako sam htjela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lijepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim – ispričala je Milica za “Stori”.

Nakon što je Ana u jeku skandala poručila Milici Pavlović da je se “mane”, ona je ismijavala i naglasak koleginice, koja je odrasla u Gornjem Bunibrodu, nadomak Leskovca.

Milica je često i javno naglašavala kako svoje detinjstvo tamo ni za šta na svijetu ne bi mijenjala i veoma je ponosna na svoje selo. Iz tog razloga i ne čudi što Nikolićevoj novi potez nije prošao u tišini.

Kome d’ uzmu pesmu? Za pretplatu? Neće to da može tako. Možda u Bunibrod, kod nas nije tako – pričala je ona u snimku za pomenutu emisiju, da bi se Pavlovićeva oglasila na Instagramu i ispravila je, jer je njen Gornji Bunibrod izgovorila pogrešno.

Uz mapu, ona joj je tada poslala i emotikone poljubaca, prenosi Blic.