reload

Hronika

TIJELO ZAMOTALI U JORGAN Policija pored rupe u kamenolomu pronašla tragove spaljivanja

Mještani Ralje M.K. i A.D. uhapšeni su zbog sumnje da su 20. marta ubili Zorana Isailovića iz Ripnja, zapalili ga i bacili u jamu u napuštenom kamenolomu, a policija je pored rupe pronašla tragove spaljivanja.

TIJELO ZAMOTALI U JORGAN Policija pored rupe u kamenolomu pronašla tragove spaljivanja
FOTO: R. GATEL/RAS SRBIJA

Prije nekoliko dana, u napuštenom kamenolomu u Ralji pronađeno je tijelo Zorana Isailovića koji je nestao 20. marta, a zbog zločina su uhapšeni A.D. (45) i M.K. (59), dok je za trećim osumnjičenim S.S. (27) raspisana međunarodna potjernica. Isailovićev nestanak prijavljen je nakon što se 11 dana nije vratio kući, a inspektori iz Sopota su tokom potrage utvrdili da je nesrećni čovjek brutalno ubijen.

Pročitajte još

– Tijelo nesrećnog Zorana pronađeno je na dubini od pet metara, pošto su mašine danima zatrpavale jamu u kamenolomu. Interesantno je da su inspektori pored te rupe pronašli tragove spaljivanja, te se vjeruje da su osumnjičeni upravo tu pokušali da se riješe tijela – priča izvor Kurira.

– Od brata Zorana Isailovića uzet je DNK bris, kako bi se sa sigurnošću utvrdio identitet – dodao je sagovornik.

Podsjetimo, osumnjičeni se terete za teško ubistvo i određen im je pritvor do 30 dana. Oni su, kako se sumnja, Isailovića napali na pruzi, tukli ga u napuštenoj kući, odveli do kamenoloma, tu ga ubili, umotali u jorgan i zapalili. Tijelo su bacili u jamu koju su mašine kasnije zatrpale zemljom. Posmrtni ostaci nesrećnog čovjeka pronađeni su na dubini od pet metara.