Hronika

(FOTO) "Tijelo umire, ali duša IDE ANĐELIMA" Stotine ljudi ispratilo tragično nastradalu Milanu Koprenu (47) na VJEČNI POČINAK, porodica i prijatelji SLOMLJENI OD BOLA

Milana Koprena (47) sahranjena je danas na groblju Ducipolje u Karanovcu.

Sahrana Milane Koprene
FOTO: ALOONLINE.BA/SCREENSHOT

Na sahranu se “slila rijeka ljudi“ kako bi ispratila, tragično stradalu banjalučanku, na vječni počinak.

Opelo je držalo devet sveštenika, a nakon toga emotivnim govorom od Koprene oprostili su se članovi porodice, prijatelji i radne kolege.

Kako piše Alo online, stric preminule u rastrojenom stanju zbog velikog gubitka, te da je jedva govor održao do kraja.

Čovjek, shrvan bolom, rekao je kako ga Koprena ostavlja na strašan način.

Ostavila si svog najmilijeg, koga si najviše voljela i koji je tebe najviše volio. Bio sam uz tebe kad si svog tatu pazila u bolesti i govorila: Ja ću pored svog tate, koga nikada nisi prežalila. Moje slomljeno srce više nema snage, oprosti mi. Miko, tijelo umire ali duša ide anđelima. Sine naš, putuj sa anđelima. Što te ja nisam zamijenio – rekao je ožalošćeni stric Koprene nakon čega je pao u očajanje.

Govor su dalje nastavili ožalošćeni članovi porodice, prijatelji i kolege sa posla.

Pročitajte još

-Minutom ćutnje smo ti održali počast u školi. Željeli smo juče da pokucamo na tvoja vrata, pozdravimo, mahnemo. Da svratimo na čašicu razgovora i dobijemo potvrdu da su naše odlike dobre ili ne. Vrata tvoje kancelarije su i dalje otvorena sa divnim mirisnim cvijećem – rekle su kolege pokojne Koprene.

Drugi su dodali kako su u ovom momentu svi ujedinjeni.

-Zbog tebe, dragana naša Milana, svi smo u boli ujedinjeni, a ti nas i u ovom momentu učim o saborstvu i da smo jaki samo zajedno. Plodovi tvog reda i zalaganja svakim budućim školskim danom ćemo prepoznavati, a ti ćeš biti u srcima s nama. Prethodna dva dana naša velika škola otvorila je vrata da se oproste od tebe i upisane su najljepše riječi u Knjigu žalosti. Plačimo svi, to nam ne zamjeri, volimo te svi, putuj sa anđelima draga naša pedagogice – rekle su radne kolege.

Danas je u OŠ “Branko Radičević” održana i komemoracija tragično nastradale pedagogice Milane Koprene (47).

Na komemoraciji su prisustvovali neutješna porodica, prijatelji, radne kolege, saradnici i veliki broj đaka.

Prisutnima se obratio direktor škole Siniša Rendić koji je održao potresan govor.

Komemoracija u OŠ Branko Radičević
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Komemoracija u OŠ Branko Radičević
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Komemoracija u OŠ Branko Radičević
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Komemoracija u OŠ Branko Radičević
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

– Čovjek ne može, a da se ne zapita: Zašto? Znam kakav je borac bila, nije zaslužila ovako nešto. Ali, sada je na ljepšem mjestu gdje nema tuge, bola i stresa. Bog je primio jednog anđela, molim ga da ga čuva. Mila moja, meni je bila čast poznavati te – rekao je u suzama direktor.

Podsjećamo, Milana Koprena (47), pedagogica OŠ “Branko Radičević” u Banjaluci, poginula je 22. aprila u teškoj saobraćajnoj nesreći na Rebrovačkom mostu kada je na nju naletio “pežo” kojim je upravljao Laktašanin Stefan Srdić (20).

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu