reload

Hronika

TRAGEDIJA NA CESTI U saobraćajnoj nesreći poginula žena, muškarac teško povrijeđen (FOTO)

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila kod žutog mosta u blizini sela Mramor poginula je žena S.S.(51) iz sela Pejkovac kod Žitorađe, a suvozač S.M. (50) iz sela Krušce je zadobio tom prilikom teške tjelesne povrede.

TRAGEDIJA NA CESTI U saobraćajnoj nesreći poginula žena, muškarac teško povrijeđen (FOTO)
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Još se ispituje uzrok nesreće. Žena je bila na na mjestu vozača, a istragom će se utvrditi zašto je udarila u ogradu puta – rečeno je za Kurir u policiji.

Ova tragedija dogodila se Topličkog partizanskog odreda u blizini skladišta razne robe.

– To je puklo kao grom iz vedra neba. Onda se čula neka škripa. Ma, jezivo. Policija se stvorila odjednom tu i blokirali su cijeli taj dio. Neko od kolega ovde je zvao Hitnu pomoć, a čuli smo odmah da na žalost ima mrtvih, rekao je jedan od čuvara skladišta.

Na licu mjesta se vidi da je udar bio izuzetno jak. To se uočava po tome što je bankina razvaljena, a betonska bandera u koju je žena udarila je prepolovljena. Od siline udarca bandera je iščupana iz zemlje.

– S.M. je primljen u Urgentni centar sa politraumama, svestan je, komunikativan i trenutno traje dijagnostika povreda- rečeno je u Univerzitetsko Kliničkom centru.

Ovaj dio puta prema gde se dogodila nesreća je bio zatvoren za saobraćaj do 6,00 sati zbog uviđaja.