back button
reload

Svijet

"Vidio sam tačkice, glava je pulsirala, a iz nosa išla krv" Adam uradio ono što svi radimo po vrućini, njegova priča je opomena

Pred nama je vreli talas, a svi koji pomisle da je flaša ledene vode spas, a ne vjeruju upozorenjima ljekara, Adamova priča će im možda promijeniti mišljenje.

"Vidio sam tačkice, glava je pulsirala, a iz nosa išla krv" Adam uradio ono što svi radimo po vrućini, njegova priča je opomena
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Adam Šaub je na svom Fejsbuku objavio priču o događaju od prije nekoliko godina.

– Hladna voda je toliko dobra, ko bi pomislio da može da šteti ? Ja sam na vlastitoj koži naučio da može. Radili smo, napolju je bilo 37.7 stepeni i moj otac je uočio da sam crven u licu pa mi je predložio da uzmem pauzu. Odmah sam zgrabio flašu ledene vode i popio je. Neko vrijeme sam radio, a onda mi je otac rekao da uđem u kamion. Popio sam još vode i počeo da se osjećam čudno – napisao je Šaub.

Dodao je je da je iznenada počeo da vidi tačkice, osjetio je nevjerovatnu mučninu, a glava je počela da mu pulsira.

Pročitajte još

– Imao sam osjećaj da ću povratiti pa sam otvorio vrata, a u sljedećem trenutku sam glavom udario na pod, a tata je dojurio do mene i brisao mi lice jer mi je iz nosa liptala krv – napisao je.

Čitavu priču prokomentarisla je za britanski San i dr Sara Džeris koja kaže da je ono što se dogodilo Adamu, veoma česta pojava koja se dešava zbog prebrzog pijenja hladne tečnosti koja stimuliše nerve i dovodi do širenja krvnih sudova u sinusima.

– Mnogo puta sam vidjela ljude koji su se osjećali loše nakon prebrzog pijenja hladne tečnosti pa to ne preporučujem – rekla je, prenosi Blic Žena.