Zabava

Asmin progovorio o POMIRENJU sa Stanijom "Bilo joj je drago kad me je vidjela u Majamiju

O odnosu starlete Stanije Dobrojević i njenog bivšeg vjerenika Asmina Durdžića prethodnih mjeseci naširoko se pisalo i pričalo, dok je ona u jednom momentu stavila tačku na njihov odnos zbog niza afera sa njegovom nekadašnjom partnerkom Aneli Ahmić, koja je trenutno u rijalitiju "Elita".

Stanija Dobrojević
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Naime, Dobrojevićeva je nedavno došla na snimanje jedne emisije, a dovezao ju je upravo Asmin, što su zabilježile naše kamere, međutim sada su bum na društvenim mrežama napravile njihove identične fotografije, a po svemu sudeći oni se trenutno nalaze zajedno u Majamiju u Americi.

Dobrojevićeva je sada pozirala u jednom Barbi lokalu, i sve to objavila na svom Instagramu, a ubrzo se i Asmin oglasio sa sličnom objavom na kojoj se jasno vidi da se nalazi na istom mjestu kao i Stanija.Njihovi obožavaoci odmah su zaključili da su se njih dvoje pomirili i da ponovo uživaju u ljubavi, kao i da je starleta odlučila da mu pređe preko svega, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Došao sam u Majami da nađem Staniju da porazgovaramo uživo. Imao sam ljude da mi dojave gdje će biti. Iako je bila ljuta bilo joj drago kad me vidjela. Mnogo sam pogrešio prema njoj i sve što se dešava al mogu samo da kažem da je ona veliki čovjek i kad su mi svi okrenuli leđa ona je ipak bila korektna prema meni i zato sam joj dužnik dovijeka – poručio je Asmin.

Asmin otkrio da ga čekaju novi projekti.

– Došao sam ovdje samo na par dana i vraćam se za Austriju jer me čekaju novi projekti i gradnja. A šta će biti sa nama i hoćemo li uspjeti poslije svega videćemo ali ja neću odustati – dodao je Asmin Durdžić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu