Zabava

"Au, Helga se baš napucala" Anđela Đuričić imala estetsku intervenciju (FOTO)

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, koristi svaku priliku da pokaže kako uživa u životu i pozira u provokativnim izdanjima.

Anđela Đuričić pozira
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Naime, Anđela posljednjih dana boravi u Beogradu, a sada se na svom profilu na Instagramu pohvalila novom estetskom intervencijom kojoj se podvrgla.

Anđela je ovog puta radila usne, pa se javno pohvalila rezultatima promijene i pokrenula lavinu komentara na mrežama.Au, Helga se baš napucala”, “Sve ste iste”, “Mnoge će da skidaju plastiku uskoro”, “Prirodno i umjereno”, “Eh, da mogu mozak da poprave bilo bi dobro”, “Užasna je”, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali na Anđelin račun.

Anđela Đuričić, korekcija usana
FOTO: ANDJELAADJURICICC / INSTAGRAM

Podsjetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi – rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

– Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mjestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svijetlu sa ljudima koji su me vrijedni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobjede – rekla je ona za Hype.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije