Hronika

"Automobil je prešao na našu stranu i naletio pravo na nas" U saobraćajnoj nesreći u Dragočaju povrijeđena dva pješaka

Dva pješaka iz Banjaluke čiji su inicijali L.J. i S.P. povrijeđena su sinoć u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u banjalučkom naselju Dragočaj.

žena leži pored puta u Dragočaju nakon što ju je udario automobil
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Portparol Policijske uprave Milana Stojanović rekla je da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19.35 časova, učestvovalo i vozilo “audi”, kojim je upravljao vozač V.N. iz Banjaluke.

Pročitajte još

Oba pješaka su zadobila tjelesne povrede i ljekarska pomoć im se ukazuje na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske – navela je Stojanovićeva.

Ona je dodala da su pripadnici Policijske uprave Banjaluka obavili uviđaj i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Kako je SrpskaInfo pisala sinoć, vozač je, prema njegovoj i priči očevidaca, pružio prvu pomoć ženi okrenuvši je na bok, ali je nakon 10-ak minuta, dok su okupljeni mještani čekali Hitnu pomoć i policiju, sjeo u automobil i napustio mjesto nesreće.

– Ja moram da idem! Pružio sam joj prvu pomoć, šta još više mogu da uradim – navodno je rekao pred više očevidaca, saznaje Srpskainfo.

– Kretale smo se lijevom stranom puta, jer se na njemu ne mogu mimoići lako dva vozila, a ja sam hodala ispred nje. Kada smo počeli da se spuštamo prema centru osjetila sam udarac u lakat i nju kako pada na zemlju. Automobil nam je dolazio s leđa i imao je dovoljno prostora sa desne strane da prođe pored. Međutim, ko zna zbog čega, prešao je na našu stranu i naletio pravo na nas – rekla je prijateljica povrijeđene žene.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu