Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BAHATA I PUNA SEBE Isplivala prošlost Jelene Gavrilović, bivša drugarica ispričala SVE O NJOJ

Zabava
Autor:

Foto: G. Srdanov / RAS Srbija

Popularna glumica Jelena Gavrilović završila je osnovnu i srednju školu u Lazarevcu, a kako otkriva jedna njena drugarica iz tog perioda, Jelena je uvijek u svemu morala da bude prva i najbolja.

Drugim riječima, niko drugi nije mogao da se istakne zbog njene prevelike ambicije, piše Informer.

– Kad god su bili časovi ispitivanja, nismo mogli da živimo od Jelene – započinje priču drugarica i nastavlja:

– Samo je ona dizala ruku i vikala Ja, ja, nastavnice, ja sve znam! Prozovite mene! Ja sam to sve spremila i naučila! Uvek je bila bahata i puna sebe, a ako slučajno ne dobije pet nego četiri iz nekog predmeta, tada je nastajala prava drama! Plakala je, bacakala se, histerisala – govori drugarica i dodaje:

– Jelena Gavrilović je umjela čak u besu i da obori klupu, i to sve bez potrebe jer je zaista bila jako dobar đak, jedan od najboljih. Ako joj nešto ne bi išlo od ruke kako je sama zamislila, padala bi u depresiju. Umjesto da se igra s nama, ona je samo trčala kući da uči i čita. Ponavljala je da mora da se odseli iz Lazarevca jer kao ova sredina nije za nju, a najveća ambicija joj je bila da upadne na Akademiju umjetnosti. Čak nije bila zadovoljna ni svojim izgledom! Kukala je kako je previsoka i premršava, žalila se da nije srazmjermno građena, a to i sada govori u svojim intervjuima – priča drugarica i dodaje:

– Vidim da je sada uspješna, i to prilično. Izborila se s tim kompleksima i ne krije da ih je imala. Sada nas se rado sjeti, kad god dođe u Lazarevac, dobra je sa starim društvom i smije se sama sebi što je bila takva štreberka, ali dobro. Pa ko nije bio takav u pubertetu, svi imamo neke svoje bubice. Niko njoj ne zamjera što je bila bahata i što nije htjela da se druži s nama, oprostili smo joj što se nametala da samo ona odgovara i da bude najbolja u svemu! Čak nas je i tužakala i nije htjela da bježi sa časova, nego nam je minirala te akcije i nestašluke, ali sada je i sama svjesna toga, pa se zeza s nama na svoj račun, Ispala je na kraju super lik – završava Jelenina drugarica koja želi da ostane anonimna.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO