Hronika

Bahata vožnja u Banjaluci: Nije se zaustavio na svjetlosne signale na pružnom prelazu i KAMIONOM OTKINUO RAMPU (VIDEO)

Na Fejsbuk strancici Željeznica Republike Srpske objavljen je snimak sa pružnog prelaza “Zalužani” na kojem se vidi kako se vozač kamiona ne zaustavlja na svjetlosne signale upozorenja i kako kamionom otkida rampu.

Bahata vožnja u Banjaluci: Nije se zaustavio na svjetlosne signale na pružnom prelazu i KAMIONOM OTKINUO RAMPU (VIDEO)
FOTO: ŽELJEZNICE RS/FACEBOOK/SCREENSHOT

Iz Željeznica poručuju da sam saobraćajni znak STOP mora biti dovoljan da se vozači zaustave prilikom nailaska na putni prelaz.

– Najoštrije osuđujemo ugrožavanje opšte i lične bezbjednosti, bahato i neodgovorno ponašanje vozača kamiona za koje ne postoji opravdanje – navodi se u objavi.

Putni prelaz "Zalužani" 02.02.2022. godine.Saobraćajni znak STOP mora biti dovoljan da se zaustavite prilikom nailaska na putni prelaz. Najoštrije osudjujemo današnje ugrožavanje opšte i lične bezbednosti, bahato i neodgovorno ponašanje vozača kamiona za koje ne postoji opravdanje.Scena koja se danas dogodila na putnom prelazu "Zaluzani" u Banjaluci, mogla je izazvati katastrofalne posledice. Željeznice Republike Srpske ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, budu odgovorni prema sebi i drugima, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza i bezbedno nakon prelaska pruge, nastave vožnju.Zaustavite se ispred putnog prelaza.Voz uvek ima prednost!Hvala na strpljenju i razumevanju.Vaše Željeznice Republike Srpske

Posted by Željeznice Republike Srpske A.D. Doboj (zvanični profil) on Wednesday, February 2, 2022

Željeznice Republike Srpske apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, budu odgovorni prema sebi i drugima, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza i bezbjedno nakon prelaska pruge, nastave vožnju.

– Zaustavite se ispred putnog prelaza. Voz uvijek ima prednost – zaključeno je u fejsbuk objavi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu