Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BAHATO PONAŠANJE TURISTA Napravili haos u apartmanu, prizor ZGROZIO MNOGE (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: screenshot Facebook/Live from Greece

Turiste iz Srbije koji su odlučili da ljetovanje provedu u Polihronu sačekao je čist apartman i uredno spakovana ćebad, ali oni su odlučili da ih iskoriste za brojne druge stvari osim one za koju su namijenjana, pa su tako njima pokrivali automobil, brisali pod kupatila, a nosili su ih i na plažu.

Ovo je samo još jedan od slučajeva u nizu u kojima se pominje bahato ponašanje srpskih turista, koje vlasnici apartmana objavljuju na Fejsbuku, u grupama posvećenim turizmu u Grčkoj.

Malopre nam je stajala ova objava na cekanju.Nismo je pustili iz razloga sto se vide lica nepoznatih ljudi, a mi kao…

Gepostet von Ivana Stanojevic am Mittwoch, 21. August 2019

Dok jedni osuđuju ovakav nemar turista i smatraju da takvima treba “zabraniti da napuštaju svoja sela”, drugi napominju da ne znamo njihovu stranu priče i da je sasvim moguće da vlasnica apartmana nije bila korektna i nije obezbijedila zavjesu za tuš-kabinu, džoger za brisanje kupatila i druge potrepštine.

– Kupi gumenu podlogu za kupatilo da se ne kliza, pa neće turisti širiti ćebice – jedan je od komentara ispod ove objave u grupi Live from Greece.

– Koji razlog može da postoji da se raširi ćebe ili peškir za tuširanje u kupatilu da se koristi kao otirač? Pa da li to rade i kod svoje kuće? Ukoliko nema ‘briska’, mozete da tražite od gazda, a ne ovako – primjetio je neko.

Diskusija je završena zaključkom administratorke grupe, koja je navela: “Na svakom od nas je da postupa po svojoj savjesti, kuturi i mogućnostima. Bilo da su to vlasnici ili gosti”.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO