Politika

BAKA POHVALILA PROCES VAKCINACIJE Cvijanović: Mnogo mi znače lijepe riječi zahvalnosti (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, koja je danas posjetila punkt za vakcinaciju protiv virusa korona u Banjaluci, istakla je da joj mnogo znače lijepe riječi koje joj je ovim povodom uputila penzionerka Smilja Malešević.

BAKA POHVALILA PROCES VAKCINACIJE Cvijanović: Mnogo mi znače lijepe riječi zahvalnosti (VIDEO)
FOTO: ZELJKA.CVIJANOVIC/INSTAGRAM

Cvijanovićeva je na svom “Instagram” profilu napisala da joj je Maleševićeva zahvalila za to što je Republika Srpska obezbijedila vakcine protiv virusa korona i izrazila izadovoljstvo organizacijom cijelog procesa.

– Mnogo mi znače lijepe riječi naše penzionerke Smilje Malešević, koja je danas vakcinisana i koja mi se zahvalila na tome što je Republika Srpska obezbijedila vakcine protiv virusa korona, izrazivši zadovoljstvo organizacijom cijelog procesa – napisala je predsjednica Srpske.

Predsjednik Srpske je danas sa direktorom Doma zdravlja u Banjaluci Nevenom Todorović posjetila punkt za vakcinaciju na Banjalučkom velesajmu.

Vakcinacija protiv virusa korona stanovništva starijeg od 65 godina odvija se u hali Banjalučkog velesajma po ustaljenom planu i rasporedu svakog radnog dana, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Prihvati notifikacije