Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BALAVILI SU ZA MNOM” Nova djevojka Luke Jovića je BOMBA, priznala kada je izgubila nevinost

Zabava
Autor:

Foto: Bestbalkangirls Screenshot

Kao bomba u medijima je odjeknula vijest da je Luka Jović u vezi sa manekenkom Draganom Banić. Luka Jović je prije nešto više od deset dana raskinuo vezu sa Sofijom Milošević, a prema pisanju domaćih medija još tokom veze sa njom upoznao je Draganu i sa njom razmijenio brojeve telefona, piše Hit Informer.

Inače, Dragana Banić poznata je ovdašnjoj javnosti kao manekenka, ali i djevojka koja je navodno svojevremeno zavela mnoge poznate muškarce poput fudbalera Nemanje Radonjića i Saše Lukića.

Bila je učesnica rijalitija “Parovi”, gdje se emotivno skrasila, ali ne zadugo. Osim toga, kako su tvrdili ostali učesnici, imala je i intimne odnose u ovom rijalitiju.

– Od svoje 18-e godine ne mogu da se odbranim od “jačeg pola”. Kao dijete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog septembra sam šetala Knez Mihailovom i kupovala sveske sa kvadratićima, linijama… Tih prethodnih 10-ak septembara sve je bilo isto, dok se nisam pojavila prije tri godine upravo u Knez Mihailovoj… Toliko sam pocrvenila od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sjela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i krempitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled sa mene, mog lica, mojih nogu, moje zadnjice, grudi… Osjećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam – napisala je ona i nastavila:

FOTO: CHRISTIAN BRUNA/EPA

Inače, ona je svojevremeno pisala blog za Wannabe magazin, a u jednom od svojih postova je otkrila da je radila na pumpi, te nevinost izgubila sa 18 godina. Tekst je napisala kada je imala 20 godina.

– Potičem iz jednog malog sela kraj Beograda i time se ponosim – započela je priču ona.

Gepostet von Dragana Banic am Montag, 10. Oktober 2016

 

– Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos… Oni su uzdisali i otvorenih usta se okretali za mnom, a ja sam bježala. Moram da priznam da su mi se muškarci gadili u tom trenutku. Tih godinu dana do svog 18-og rođendana sam mislila da sam lezbijka – napisala je Dragana i dodala da je sa 18 godina izgubila nevinost.

– Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela…. Naravno, pohvalio se svojim drugarima da sam nevinost izgubila upravo sa njim. Zato su mi djevojčice dobacivale da sam ku*va. Ne mogu vam opisati koliko me je to boljelo, samo sam bila neiskvareno dijete sa sela (ljepšeg od Pariza).

Gepostet von Dragana Banic am Dienstag, 20. Oktober 2015

 

– Završila sam školu i krenula da radim na pumpi kao kasirka. Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su bukvalno za mnom. Ostavljali su mi ogromne bakšiše, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala da zaradim bukvalno 100 evra bakšiša, jer su muškarci ludjeli za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se “istresli”.

– Od naivne i fine djevojčice sam se pretrvarala u zvijer – završila je Dragana i dodala da se te godine prijavila u jednu modnu agenciju i da je imala veoma sreće, te da je od “djeteta sa sela”, završila u svjetskim prestonicama mode. Prva stanica bio joj je Pariz.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO