Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Banjaluka dobila Viber stikere: Besplatno preuzimanje naredna tri mjeseca

Banjaluka
Autor:

Foto: Grad Banjaluka

Počevši od danas, Viber paket stikera Grada Banjaluka biće dostupan za besplatno preuzimanje u naredna tri mjeseca.

Grad Banjaluka i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama – kao i turistima – sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH.

Foto: Grad Banjaluka

– Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada – a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze svoju ljubav i osjećanja prema Banjaluci – rekli su u Gradskoj upravi.

Naglasili su da je uz Viber stikere, Banjaluka prva u Republici Srpskoj i BiH i jedan od prvih gradova u regiji koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu – preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vijestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banjeluke.

Gradonačelnik Igor Radojičić kazao je da se Banjaluka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

Foto: Grad Banjaluka

– Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rješenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banjuluku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posjetioce – zaključio je Radojičić.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju, u vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmjenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

– Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banjaluka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ove šarmantne Viber naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji – i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele ljubav prema Banjaluci gdje god se nalazili u svijetu – izjavila je Daniela Ivanova, direktorica Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Stikiere Banjaluke možete bespaltno preuzeti OVDJE.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO