Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BANJALUKA TE VABI” Radojičić pozvao Slovence da dođu za novogodišnje praznike

Banjaluka
Autor:

Foto: Grad Banjaluka

Gradonačelnik Igor Radojičić uputio je poziv građanima Ljubljane i cijele Slovenije da novogodišnje praznike provedu u Banjaluci.

Promovišući novogodišnji program pod motom „Banjaluka te zove“, zajedno sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, Radojičić je danas u ovom gradu – istakao je da je Banjaluka pripremila najbolji program u regionu, sa tri noći velikih koncerata sa popularnim muzičkim zvijezdama.

-Ovaj put smo tu da građanima Ljubljane i cijele Slovenije predstavimo da se u Banjaluku može doći i za novogodišnje praznike. Ako već niste odlučili gdje ćete za Novu godinu, vaš izbor može biti Banjaluka. Dobro došli ste, ovom ili bilo kom drugom prilikom – poručio je Radojičić.

Kako je kazao, gosti iz Slovenije, zajedno sa gostima iz Srbije, najčešći su gosti u gradu na Vrbasu.

Foto: Grad Banjaluka

-Naš grad je blizu, prijateljski i cijene su povoljne za goste iz Slovenije. Banjaluka ima lijep i bogat kulturni život, kao i odličnu gastronomsku ponudu – naglasio je Radojičić.

Predstavljajući program, naglasio je da će u Banjaluci 30. decembra nastupiti Haris Džinović, u novogodišnjoj noći Željko Samardžić i Nikola Rokvić, a 1. januara Banjalučane i turiste iz cijelog regiona zabavljaće Željko Joksimović.

– To su popularni pjevači i ovdje, jer smo vodili računa i o gostima iz Slovenije. Grad ima i niz zimskih događanja na više lokacija. Organizovani su mali sajmovi sa kućicama, ono što se može vidjeti i u Ljubljani – naglasio je Radojičić.

Prema njegovim riječima, već je teško naći mjesto u hotelima, te je preporučio svima koji planiraju dolazak da se što prije zainteresuju za smještaj.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO