Zabava

"Bar jednom mjesečno nas razvode" Sloboda i Vojin su idealni bračni partneri, a RECEPT ZA SREĆU je jednostavan

Oni sada otkrivaju da je za uspješan brak bitna ljubav, poštovanje, razumijevanje. Njih dvoje su se sreli na snimanju filma "Zona Zamfirova" 2002. godine.

"Bar jednom mjesečno nas razvode" Sloboda i Vojin su idealni bračni partneri, a RECEPT ZA SREĆU je jednostavan
FOTO: SVETI SAVA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sjećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko godina, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Vidio sam je kao nekog ko će vjerovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “Lijepa je” ili slično – prisjeća se glumac, prenosi Blic.

Sloba ističe da ih ljudi razvode barem jednom mjesečno.

Pročitajte još

– Razvode nas bar jednom mjesečno. Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana razveli, mislim da nam niko ne bi povjerovarao – našalila se glumica, a onda otkrila kako vaspitava bliznakinje Veru i Milu.

– Nastojimo da ih vaspitavamo onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umijem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe. Vidjećemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima – zaključuje Mićalovićeva za Hello.

Prihvati notifikacije