Zabava

Barbara Bobak progovorila o Darku Laziću: Evo šta pjevačica kaže o nevjerstvu i Darkovoj svadbi

Barbara Bobak nakon raskida sa pjevačem Darkom Lazićem, iskoristila je svoju popularnost zbog veze sa pjevačem, te je "eksplodirala" na estradi.

Barbara Bobak progovorila o Darku Laziću: Evo šta pjevačica kaže o nevjerstvu i Darkovoj svadbi
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

Ona je progovorila o svojoj popularnosti, za koju ni sama nije mislila da će biti tolika.

– Pa nisam ja toga, ako ćeš iskreno, i dalje svjesna zato što ja ne izlazim iz kuće. Ja samo po nastupima doživljavam te momente i bude mi nevjerovatno to, neko dođe pa kaže “jao, pipnuo sam je”, a ja sam u fazonu “šta vam je ljudi, pa to sam samo ja”. (smijeh) Tako da, nisam se navikla još na to i ne mislim da sam i dalje neka bog zna kakva zvijezda, ali volim što imam ljude koji, eto, vole moj rad – istakla je Barbara za Telegraf.

Ona se osvrnula i na Darkovo priznanje da je varao svoje djevojke.

– Nisam gledala, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste – sa ove distance nevažno je potpuno – kaže Barbara, a onda je i čestitala Darku na venčanju:

– Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam vidjela, ali nema šta, lijepo je to kad se ljudi vjenčavaju, udaju, žene, to je super sve – kaže ona.

Pročitajte još

Barbara dodaje da nema vremena za ljubav trenutno.

– Ja nisam u tom fazonu. “I am not looking for a man” (smijeh). Ne tražim dečka, trenutno ne, a nemam ni kad. Prosto nekako već dosta vremena uopšte nisam zainteresovana, to mi je skroz marginalna sfera jer sam se posvetila karijeri. Sad, da li bi mene neko ometao u tome ili ne, nevažno je. Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar, ali ja trenutno nisam zainteresovana za to prosto jer nisam, nemam neki određeni razlog- izjavila je Barbara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije