Zabava

Barbara Bobak u vezi sa oženjenim muškarcem: Njegova žena pokazala njihove poruke (FOTO)

Pjevačica i bivša djevojka folkera Darka Lazića, Barbara Bobak, navodno se od ljetos viđa sa oženjenim muškarcem.

Barbara Bobak u vezi sa oženjenim muškarcem: Njegova žena pokazala njihove poruke (FOTO)
FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Njegova supruga, koja nije željela da joj se ime provlači kroz medije, odlučila je da javno istupi i kaže sve što zna, piše Blic.

– Suprug i ja smo bili na privatnom slavlju. Došla je Barbara. U jednom momentu moj suprug ju je onako mrtav pijan udario po zadnjici. Ona mu se nasmiješila. Mogla je da mu razvali šamarčinu, da mu kaže: “Alo, majmune, jesi li normalan”, ali ne, gospođica se nasmiješila – priča ona i nastavlja:

FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Pokupila sam se i otišla, a njih dvoje su ostali još malo, nakon čega su završili u njenom stanu, i to do tri ujutro. Da sam to tad znala, napravila bih haos. Njihovo viđanje počelo je u avgustu. Oni su to nazivali psihoterapija, to duvanje i se*s. Eto, tuga.

Ona kaže da je još u avgustu prošle godine pronašla njihovu prepisku.

– Imam te poruke. Slikala sam ih. Poslala sam joj poruku da posjeti psihoterapeuta i da njemu kaže kako voli pijana i drogirana da privodi oženjene muškarce. Ona se tu ucvikala, a ja sam je svuda blokirala. Poslije toga nisam primjetila da je nastavila da kontaktira s mojim mužem, evo, sve donedavno. Odblokirala sam je i opet joj poslala poruku “jednom sam te upozorila” – kaže prevarena supruga.

FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Prije neki dan mi je iskočio njen intervju u kojem govori kako je lijepo vaspitana, kako njoj ne može da se desi zauzeti muškarac. Inače, Barbara Bobak je bivša djevojka mog sadašnjeg muža, prije ne znam ni ja koliko godina su nešto kratko bili zajedno. Nije to bila ozbiljna veza. Puno prije mene su bili zajedno – dodaje ona.

I ona odranije poznaje Barbaru i bile su u kontaktu.

– Čule smo smo se i kad je raskinula s Darkom Lazićem. Zaista smo bile okej, pratile smo se i na Instagramu. Govorila je da meni i mužu želi svu sreću. Pošto je bila i s Lazićem i s mojim suprugom, počela je da ih upoređuje, pričala mi je da su isti, ovakvi, onakvi. Sve to da bih ja poslije nekoliko mjeseci našla njene poruke razmijenjene s mojim mužem i saznala da se ona viđa s njim – završava žena.

FOTO:  ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

U porukama koje su navodno razmijenili Barbara i njen oženjeni partner jasno se vidi da on dolazi kod nje.

– Sad slavimo pobjedu, šala, zabava. Samo da provjerim je l’ mrdaš i da se zahvalim za juče. Značilo je, ali trebaće mi još koja terapija, bilo mi je baš lijepo i drago – napisao je on.

– Mrdam, bre, spavala sam do tri po podne. Popila sam aktivni ugalj kad si otišao, kao nova sam – jedna je od Barbarinih poruka.

Pročitajte još

– Dobro da nisam zaspao kod tebe, već sam bio počeo da kljucam – poslao je on, a stigao je i njen odgovor.

– Mogao si, ima mjesta. Ja se sjećam da sam ja tebi rekla: “Meni pada glava, sklapaju mi se oči, ili lezi ovdje, spavaj ili mrš kući”, taj neki fazon.

U prepisci stoji i da ga zove na psihoterapiju:

– Javljaj ako treba psihoterapija u niskobudžetnom aranžmanu.

FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: BARBARA.BOBAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon viđanja on joj je govorio da mu je lijepo:

– Juče top terapija.

– Uvijek, mili moj – tepala mu je Bobakova.

Prihvati notifikacije