Zabava

"BAŠ SAM JE ISKRITIKOVALA" Baka Aleksandre Prijović otkrila šta zamjera unuki, progovorio i djed

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a na jednom snimanju pojavili su se njeni baka i deka.

"BAŠ SAM JE ISKRITIKOVALA" Baka Aleksandre Prijović otkrila šta zamjera unuki, progovorio i djed
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Meni kad je rođendan uvijek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pjevamo malo, biće super, tako da, tu su – rekla je pjevačica, prenosi Blic.

Obradovala se dolasku bake i deke, a novinari su iskoristili priliku da ih na kratko intervjuišu. Svi kažu da je radnu naviku naslijedila od bake i deke:

– Pa jeste, sigurno. Uvijek je dolazila kod nas i uvijek je s nama voljela da ide. Čak je sa mnom išla da radi kad sam ja radila. Ona je sa mnom išla u firmu, cijelih nedjelju dana ona se sa mnom ujutru budila i išla na posao. Ujutru u 5 sati, probudim se, ja hoću brzo da ustanem da ne čuje, ma kakvi, nema šanse… Probudi se i krene sa mnom.

Oni ističu da su ponosni na unuku. Aleksandra je otkrila da više voli da daje nego da dobija poklone, a evo da li se baka i deka sa tim slažu:

– Jeste, to je strašno… Ona je rođena da kupuje poklone.

Pjevačici je najlepši rođendanski poklon i iznenađenje prije svega to što su oni došli:

– Ona je rekla da neće ništa da slavi, nismo ni mi rekli da ćemo doći. Čestitala sam joj rođendan, ali nije mislila da ćemo doći.

Deda priznaje da ju je on razmazio više od bake, vole da slušaju njene pjesme, ali i da naruče po neku. Omiljena im je “Opet imam razloga da živim” od Ane Bekute. Baka Bosa je otkrila zbog čega najviše kritikuje svoju unuku.

– Baš sam je sad iskritikovala, kad sam videla one noge mršave. Najljepša je, al je mršava – rekla je baba za “Grand”.

Prihvati notifikacije