Svijet

Beba preminula nakon što ju je očuh tokom igre slučajno BACIO NA VENTILATOR

Policija u Argentini uhapsila je Hesusa Mikela Zalazara (26) zbog sumnje da je iz nehata ubio svoju šestomjesečnu pastorku.

Beba preminula nakon što ju je očuh tokom igre slučajno BACIO NA VENTILATOR
FOTO: SHUTTERSTOCK

Djevojčica je, naime, preminula nakon što ju je Hesus slučajno bacio na ventilator na plafonu tokom igre. Tragedija se dogodila tokom vikenda u San Huanu na jugu Argentine, tokom porodičnog okupljanja. Kako prenosi Dejli Mejl, pozivajući na lokalne medije, Hesus je nosio djevojčicu po kući i povremeno bi je bacao uvis jer je to malecku uveseljavalo.

U jednom momentu nije dobro procijenio udaljenost od ventilatora i kako je bacio malecku, tako ju je udario proplere u glavicu i zadao joj povrede opasne po život. Djevojčica je hitno prevezena u bolnicu, ali uprkos naporima ljekara, preminula je sljedećeg jutra.

Moja sestra je kuvala u kuhinji i ja sam krenula da postavljam sto. Rekla sam mu da je ručak uskoro gotov i vidjela sam da se igra sa bebom. U sljedećem trenutku se samo čuo tup udarac i on je utrčao u sobu noseći je na rukama, majica mu je bila sva krvava – priča tetka djevojčice.

Ona kaže da su odmah istrčali iz kuće po pomoć, a da je Hesus na putu do bolnice sve vreme u šoku ponavljao “Nisam ništa uradio”.

Mediji pišu da su rođaci koji su bili u trenutku tragedije u kući bili toliko bijesni da su htjeli da prebiju nesrećnog mladića. Nedugo nakon dolaska u bolnicu Hesus je priveden, a na teret mu se stavlja ubistvo iz nehata.