Zabava

BEBA SAMO ŠTO NIJE Car zbog Aleksandre i kćerkice napušta Hrvatsku

Ljubavna priča Aleksandre Nikolić i Filipa Cara ne prestaje da intrigira javnost, a par se razišao dok je starleta u poodmakloj trudnoći.

Aleksandra Nikolić i Filip Car
FOTO: BLIC/YOUTUBE/SCREENSHOT

Aleks ne krije uzbuđenje što se porođaj bliži, a za dolazak nasljednice reklo bi se da je sve spremno.

Iako trenutno nisu u ljubavnom odnosu, Filip Car odlučio je da uskoro doputuje u Beograd kako bi prisustvovao porođaju svoje bivše vjerenice.

Aleksandra je riješila da se porodi u Beogradu. Ovdje je ljekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema namjeru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svijet – rekao je na samom početku razgovora izvor Blica, koji je otkrio da bi Car uskoro trebalo da spakuje kofere i dođe u Srbiju.

Pročitajte još

Car želi da učestvuje u životu svog djeteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada kćerkica bude došla na svijet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimum mjesec dana – rekao je sagovornik, koji otkriva da li postoji mogućnost pomirenja budućih roditelja.

– Car nikada nije isključio mogućnost pomirenja njega i Aleksandre. Njih dvoje se vole, a on vjeruje da će uspjeti da riješe sve nesuglasice kada kćerka dođe na svijet. Zna da rođenje djeteta dosta utiče na ljude i potrudiće se da ponovo ostvari njeno povjerenje – zaključio je izvor blizak paru, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu