Banjaluka

BEZ ZAKAZIVANJA Vakcinacija građana vakcinama AstraZeneka i Sinofarm na Banjalučkom velesajmu

 Stanovnici Banjaluke će od danas, bez prethodnog zakazivanja, na Banjalučkom velesajmu moći da se vakcinišu prvim dozama vakcina "astra zeneka" i "sinofarm".

BEZ ZAKAZIVANJA Vakcinacija građana vakcinama AstraZeneka i Sinofarm na Banjalučkom velesajmu
FOTO: RUNGROJ YONGRIT/EPA

Vakcinacija će se danas vršiti od 8.00 do 19.00 časova na vakcinalnom punktu, sutra od 11.00 do 19.00 časova, a u četvrtak, 5. avgusta, od 14.00 do 19.00 časova.

Vakcinacija bez zakazivanja biće vršena i u petak, 6. avgusta, od 14.00 do 19.00 časova, a dostupne će biti prve doze vakcina “astra zeneka” i “sinovak”.

Pročitajte još

Iz Doma zdravlja Banjaluka su naveli da u subotu, 7. avgusta, neće biti organizovana vakcinacija bez prethodnog naručivanja jer će se taj dan vršiti revakcinacija drugom dozom kineske vakcine “sinofarm” u periodu od 8.00 do 15.00 časova.

Kako su naveli, nastaviće se vakcinacija i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine, a najavljen je dolazak 308 građana, koji će se ove sedmice vakcinisati na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Vakcinacija se vrši u ambulantama porodične medicine Vrbanja, Zalužani i Mišin Han.

Za sutra je planirano da bude provedena u ambulantama porodične medicine Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac, a u četvrtak, 5.avgusta u ambulantama porodične medicine Goleši, Kola i Agino Selo.

U petak, 6. avgusta, vakcinacija će biti organizovana u ambulantama porodične medicine Borkovići, Bronzani Majdan i Stričići. 

Prihvati notifikacije