Društvo

Biće još toplije, nego što je najavljivano, stižu nam TROPSKE NOĆI i dani: Zapanjićete se kad vidite kolike će biti temperature iduće sedmice

Sve su prilike da su ranije prognoze vremena za iduću sedmicu bile neprecizne i da nas čekaju još veće vrućine, nego što smo očekivali.

ljeto sunce vrućina
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Prema novim najavama meteorologa, očekuju se vreli dani, ali prognoze da će samo u srijedu temperatura biti 35 stepeni bila je pogrešna. Vrelih dana biće još više, a prelaziće i 35 stepeni.

Današnji dan je još uvijek ugodan, a rast temperature počinje od sutra. Za danas se prognozira maksimalnih 28 stepeni, dok će u ponedjeljak maksimalna temperatura biti 30 stepeni.

Pročitajte još

U utorak će maksimalna temperatura biti 32 stepena, a onda slijede tropski dani. U srijedu se očekuje 36 stepeni zbog čega je izdato upozorenje. Tri stepena manje je u četvrtak, a onda u petak ponovo 36 stepeni.

Blagi pad biće u danima vikenda kada se očekuju temperature od 30 do 32 stepena. Sa petka na subotu očekuje se i tropska noć kada će minimalna temperatura biti 20 stepeni.

Noćne temperature do subote kretaće se od 15 do 20 stepeni.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu