Banjaluka

Biće omogućen pješački saobraćaj: Zbog asfaltiranja sutra obustava saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića

Saobraćaj za sva vozila biće sutra obustavljen od 8 do 17 časova u Ulici Vuka Karadžića na dijelu od raskrsnice sa Vidovdanskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Jovana Dučića, zbog asfaltiranja pomenute ulice.

ulica Vuka Karadzica radovi foto M Jakovljevic-ringier
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Za vrijeme obustave saobraćaja izvršiće se preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza, i to linije 13p, 19 i 20 se preusmjeravaju iz Vidovdanske ulice Ulicom Prvog krajiškog korpusa, Trive Amelice, Krajiških brigada i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom, linija 7 se preusmjerava iz Ulice Vuka Karadžića, Ulicom Prvog krajiškog korpusa, Trive Amelice, Krajiških brigada i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Pročitajte još

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije