Društvo

"Bićemo bitan faktor u vlasti" Na početku kampanje Ujedinjena Srpska dominantna u Bijeljini

Ujedinjena Srpska i Pokret za Bijeljinu najavili su na početku izborne kampanje da očekuju osvajanje najmanje 8.000 glasova i poslanički mandat u ovoj izbornoj jedinici.

"Bićemo bitan faktor u vlasti" Na početku kampanje Ujedinjena Srpska dominantna u Bijeljini
FOTO: US

Ukrajinska kriza i situacija sa virusom korona pokazale su da treba više pažnje posvetiti poljoprivredi, proizvodnji energije, razvoju domaćeg turizma i IT sektora – naveo je, kao prioritete ove koalicije, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Milan Trninić.

On je rekao da kao koalicioni partneri SNSD za pojedinačne kandidate na opštim izborima podržavaju Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US

Milenko Mitrović, kandidat za poslanika iz Pokreta za Bijeljinu na listi Ujedinjene Srpske, ukazao je na značaj sabornosti i ocijenio da je ova koalicija uspješan tim koji očekuje osvajanje poslaničkog mandata u Bijeljini.

– Sigurno ćemo u narednom periodu biti bitan faktor u Narodnoj skupštini i budućoj izvršnoj vlasti i zajedno ćemo se boriti za boljitak svih građana Republike Srpske – rekao je Mitrović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije