Zabava

"BIĆEMO U CRNOM" Kaja Ostojić planira da stane na "ludi kamen" po 4. put, otkrila o kakvoj svadbi mašta sa novim vjerenikom

Kaja Ostojić godinama intrigira javnost svojim privatnim životom, pa se o njenim ljubavima često pisalo. Pjevačica se sada zbog nove romanse ponovo našla u centru pažnje javnosti jer planira svoj četvrti brak.

Kaja Ostojić se vjerila
FOTO: MILAN ILIĆ, INSTAGRAM / RINGIER/SCREENSHOT/COMBO

Pjevačica se nedavno prvi put pojavila u javnosti sa vjerenikom Milošem Čujovićem, nakon što je samo mjesec dana prije toga objelodanila da ponovo uživa u ljubavi.

– Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja ali smo riješili da probijemo led. Njemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima, kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i poslije dugog niza godina ponovo se osjećam kao žena, zaista  – rekla je pjevačica, piše Blic.

Pročitajte još

Kaja Ostojić je otkrila da je ljubav počela iz prijateljstva.

– Da, naše prijateljstvo je dugo 16 godina ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umiješala prste. Međutim, može da se piše da smo 16 godina zajedno, neću zamjeriti – rekla je pjevačica. 

Kaja je progovorila i o svadbi koju planira.

Kaja Ostojić
FOTO: KAJAOSTOJIC / INSTAGRAM

– Izvjesno je da stanemo na ‘ludi kamen’, samo još čekamo te neke papirološke pojedinosti da budu gotove tako da će se i to desiti – istakla je pjevačica.

Ona je opisala kako će izgledati vjenčanje.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Bićemo u crnom to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino – kaže Kaja.

Pjevačica je progovorila i o razvodima, o kojima se često priča.

– Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dijete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve poslije toga, gdje nema djece i zajedničke imovine, sve je lagano – istakla je Kaja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu