Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BiH ČEKA LIJEPE VIJESTI Spahićeva majka otkrila kako se bivši kapiten reprezentacije BiH osjeća

Hronika
Autor:

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Javnost u BiH juče je potresla priča o saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradao dugogodišnji kapiten fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić.

Majka Emira Spahića, Fatima, rekla je za Sport1 šta se dešavalo tokom dana i šta to očekuje Emira Spahića u narednom periodu.

– Prije svega želimo da se zahvalimo osoblju bolnice u Gacku, koja je prva primila Emira i ukazala mu prvu pomoć te ga transportovala u Trebinje, zatim osoblju bolnice u Trebinju, te Oružanim snagama BiH, koji su transportovali Emira u Sarajevo i naravno odoblju KCUS, koji su preuzeli brigu o Emiru nakon dolaska u Sarajevo. Takođe, koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su se tokom dana javili i ponudili nam pomoć u ovim za nas teškim trenucima – rekla je Fatima Spahić.

Foto: Olivier Hoslet/EPA

Ona je dodala da su brzom intervencijom ljekara sanirane povrede.

– Pri tom ni mi sami nismo znali koji je stepen povreda. Koristimo priliku da obavijestimo javnost, da je Emir izvan životne opasnosti, svjestan je i sada je pred njim period oporavka, koji će biti realizovan uz savjete ljekara. Takođe, nadamo se da će svi razumijeti njegovu potrebu da se u ovom trenutku u potpunosti posveti procesu liječenja i oporavka, te nije u stanju da odgovori svima na pozive i poruke – zaključila je ona.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO