Zabava

Bila je predstavnica na Evroviziji: Publiku je plijenila svojim izgledom, a evo kako sada izgleda poznata pjevačica (FOTO)

Tatjana Matejaš Cameron, poznata kao Tajči, bila je pop zvijezda '80-ih godina u bivšoj Jugoslaviji. Mnogi je pamte po njenoj kratkoj plavoj kosi i hitovima "Hajde da ludujemo" i "Moj mali je opasan".

Bila je predstavnica na Evroviziji: Publiku je plijenila svojim izgledom, a evo kako sada izgleda poznata pjevačica (FOTO)
FOTO: FOTO: GUSTAV WALDIJK / YOUTUBE/SCREENSHOT

Tajči je, osim plave kose, bila prepoznatljiva i po ruževima jarke boje koje je gotovo uvijek nosila.

Postala je zvijezda pobjedom na Jugoviziji 1989. godine u Zadru s pjesmom “Hajde da ludujemo” nakon čega je predstavljala tadašnju Jugoslaviju na Evrosongu u Zagrebu.

Prvi nastup imala je na Zagrebfestu 1987. gdje osvaja 3. mjesto i nagradu za najboljeg debitanta s pjesmom “Noć od kristala”. U trenutku najveće slave i popularnosti, Tajči je ostavila sve i sreću potražila u Americi.

Tajči je napustila Hrvatsku 1992. godine i otišla u SAD gdje je nastavila s muzičkim i scenskim usavršavanjem, pojavljujući se povremeno u mjuziklima i na televiziji u Los Angelesu.

Pročitajte još

Iako je prošlo više od tri decenije, Tajči se od tada nije puno promijenila i dalje nosi razdjeljak na lijevoj strani, samo što sada ne nosi lokne, nego ima potpuno ravnu frizuru sa šiškama.

I dalje joj do izražaja dolaze njene prekrasne plave oči, a to dokazuju i nove fotografije na Instagramu ispod kojih se pohvalila kako slavi 53. rođendan.

Podsjetimo, od smrti svojeg supruga Tajči se posvetila duhovnosti i u Našvilu, gdje živi sa trojicom sinova, ima bend koji izvodi duhovnu muziku, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije