Hronika

Bila u taksiju koji je oteo ubica iz Mladenovca: Trudnica će otkriti kako se Blažić ponašao nakon što je usmrtio osam ljudi

Saslušanje trudnice koja je bila u taksi vozilu koje je u noći masakra u selima kod Mladenovca oteo Uroš Blažić počelo je u 10 sati u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pucnjava u Mladenovcu
FOTO: MILAN ILIĆ, DRUŠTVENE MREŽE/RINGIER

Prema informacijama, ona će u Tužilaštvu odgovarati na set pitanja koja se odnose na ponašanje Blažića nakon što je zaustavio taksi vozilo u kojem je ona bila putnik i natjerao vozača taksija da ga vozi ka Kragujevcu.

Pročitajte još

– Ona bi trebalo da odgovori na pitanja u koje vrijeme je Blažić ušao u kola, kako je i gdje ušao u vozilo, da ga opiše kako je izgledao, kao i da kaže da li je vidjela oružje kod Blažića i koje – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Takođe, trudnica će odgovarati i na ponašanje Blažića nakon što je ušao u taksi, gdje je sjedio i da li je prijetio njoj i taksisti. Pitanja koja će joj postaviti tužilac ticaće se i toga šta je Blažić pričao tokom vožnje, da li je govorio o sebi, o zločinu, koliko je trajala vožnja i da li je nakon svega toga imala problema – kaže izvor, piše Blic.

Prema informacijama, nakon što ona bude ispitana u tužilaštvu će dati iskaz i njen suprug, koji ju je čekao na naplatnoj rampi nakon otmice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije