Zabava

Bilal donio odluku o odnosu sa Majom "Neće biti vjeridbe, ali nešto slično hoće"

Rijaliti učesnici Maja Marinković i Bilal Brajlović juče su se pojavili zajedno u javnosti, te su otkrili kako se osjećaju, kao i kakvi su im planovi.

Maja Marinković i Bilal Brajlović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/ RINGIER

Umorni smo, ali srećni. Da me je neko pitao dan poslije finala “Zadruge” da će da se desi ono što se desilo, rekao bih – nema šanse. Ljudi su je u Sarajevu mnogo lijepo primili. Vjeridbu trenutno ne planiramo. Nema šanse, nema šanse! Blizu smo nečeg sličnog – kazao je Bilal Brajlović, ne želeći da iznosi više detalja, prenosi Blic.

Maja Marinković i Bilal Brajlović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Bilal, po svemu sudeći, planira da vezu sa Marinkovićevom podigne na viši nivo, a Maja je istakla da ne razmišlja o kontaktiranju Zvezdana Slavnića, o čemu se dosta pričalo prethodnih dana.

– Vidio sam mnogo komentara – ne može tamo, ne može ovamo, pa je kod mene došla… Eto, sad odgovori – rekao je Bilal.

Maja Marinković i Bilal
FOTO: MILAN ILIĆ/ RINGIER

Pročitajte još

– Mislila sam tad da ću se družiti sa njim, ali ne, ne… Sad sam sa Bilalom, nema potrebe. Naravno da neće doći do toga – rekla je Maja.

Maja i Bilal otkrivaju sve o svojoj vezi nakon Zadruge 6

Posted by Blic Zabava on Tuesday, June 13, 2023

– Ne, ne, on voli malo tako… Čitam i ja te komentare, al’ znate šta, uglavnom su pozitivni, za razliku od iskustava nekih drugih učesnika – navela je Maja, a cijeli intervju pogledajte u videu koji je u okviru teksta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije