Hronika

"BILI SU MOMCI ZA PRIMJER" Ovo su mladići koji su POGINULI u stravičnoj saobraćajci

Laktaši su danas obavijeni tugom. Nakon što su trojica mladića noćas stradala u teškoj saobraćajci, mještani su tužni i šokirani.

"BILI SU MOMCI ZA PRIMJER" Ovo su mladići koji su POGINULI u stravičnoj saobraćajci
FOTO: SRPSKAINFO/RAS SRBIJA

Svi u glas pričaju da su to bili mladići za primjer. Radili su i nisu pravili nikakve problem.

Poznavao sam i Sašu i Milana, naše porodice su se poznavale i družile, bili su to momci na svom mjestu. Velika je to tuga za sve nas – kaže Aleksandar Čičić (29), mladi preduzetnik iz Maglajana.

I ostali mještani slažu se s njim.

Pročitajte još

– Mladići su bili uzorni, radili su i nisu pravili nikakve probleme, osim što su, kao i svi mladi ljudi, izlazili i družili se – pričaju.

Poginuli mladić Milan Golubović (24) sin je predsjednice Udruženja porodica sa četvoro i više djece u Laktašima, Slavice Golubović. Ova porodica živi u Maglajanima kod Laktaša.

Podsjećamo, Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), sva trojica iz opštine Laktaši, poginuli su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Kukulje kod Srpca.

Nesreća se dogodila noćas oko 3.30 kada je vozač izgubio kontrolu nad “sitroenom” i sletio sa puta. Nezvanično, mladići su išli iz smjera Srpca gdje su bili u noćnom izlasku.