Sudbine

"BILO JE STRAŠNO, BEBA JE NA INTENZIVNOJ" Zvijezda Harija Potera dobila treće dijete (FOTO)

Džesi Kejv (33), koja je u filmovima o malom čarobnjaku Hariju Poteru tumačila lik Lavander Braun, rodila je dječaka Abrahama Bendžamina, koji je odmah po rođenju prebačen na intenzivnu njegu.

"BILO JE STRAŠNO, BEBA JE NA INTENZIVNOJ" Zvijezda Harija Potera dobila treće dijete (FOTO)
FOTO: EVELYN JACKSON/YOUTUBE

Glumica je porođaj opisala kao veoma teško iskustvo, piše San, prenosi Žena Blic.

– Naše dijete rodilo se u ranim jutarnjim satima, samo 40 minuta nakon što mi je pukao vodenjak – napisala je Džesi Kejv na Instagramu pa dodala:

– Ovo je bilo potpuno drugačije iskustvo od moja prva dva porođaja – zastrašujuće i van moje kontrole.

Napisala je da je se ona i beba nalaze na intenzivnoj njezi što je sada najbolje rješenje za njenog sina pa se zahvalila medicinskom osoblju na brzi.

Džesi Kejv sa suprugom komičarem Alfijem Braunom ima sina Donija (5) i kćerku Margo (3). Vijest o trećoj bebi saopštila je u junu na Instagramu, a nju je tata Alfi duhovito prokomentarisao: “Radujem se vasektomiji”.

https://www.instagram.com/p/CGkIwAFs6oz/?utm_source=ig_embed

Džesi koja je igrala Lavander Braun u filmovima “Hari Poter i polukrvni princ”, “Hari Poter i relikvije smrti,” (prvom i drugom delu) ubrzano povećava porodicu, a ranije ove godine pomirila se sa suprugom nakon što su se rastali kada je Margo imala samo 10 nedjelja. Prije pomirenja živjela je sa sestrom i majkom koja joj pomaže oko djece.

Kako je 2018. u intervjuu za “Bustle” izjavila, ona je nekako uspostavila ravnotežu između privatnog i poslovnog života iako nije lako raditi dok se djeca igraju oko vas.

Zanimljivo je da je prvi put zatrudnila 2014. i to nakon prvog odnosa sa suprugom. Ono što je počelo kao veza na jednu noć preraslo je u brak.

Interesantno je i to da Džesi misli da joj uloga u filmovima o čarobnjaku nije pomogla u karijeri. A ona ionako nije željela da bude glumica. Prvu ulogu je prihvatila zbog novca, a njena najveća profesionalna želja je da bude perfomer.