Zabava

"Bilo je stresno" Biljana Sečivanović otkrila tajne "Zvezde Granda", evo šta je rekla o Popoviću

Pjevačica Biljana Sečivanović se prisetila svog učešća u „Zvezdama Granda“, ističući da joj ne bi bilo teško da ponovi sve isto.

Biljana Sečivanović
FOTO: HYPE TV/YOUTUBE/SCREENSHOTT

Ne mogu da kažem da nije bilo stresno, s obzirom da nisam znala u šta se upuštam i koliko je to zahtjevno u svakom segmentu. Mislila sam da je tu akcenat bio na pjevanju, međutim, bilo je mnogo stavki koje su bile potrebne da budete zvijezda „Granda“, a ne samo pjevanje. Morate da imate svoj personaliti, svoj stav lični. Nama je bio različit žiri, imali smo ljude iz različitih sfera života, različita životna pitanja, a ne samo vezana za život i muziku. Imali smo razne testove, ali kad bi moralo opet da se sve to ponovi, ja bih opet sve prošla – objasnila je pjevačica.

Biljana je otkrila da li prati sadašnju sezonu „Zvezda Granda“ , a zatim se osvrnula i na razlike tokom njenog učešća i sada.

– Kasnije kroz neke generacije sam ja propratila emisije, ne baš svaku. Generalno mi je draže kad dođe neki uži izbor kandidata, mogu da propratim kakav je ko i mogu da upamtim sve likove, glasove. Mislim da ima prednosti dosta, jer mi nismo imali mentore koji bi radili sa nama na vokalu, na samom pjevanju. Danas su tu svi iskusni ljudi, ekstremno dobri vokali, tako da tu nema govora, mnogo mogu da nauče od njih. To će im poslije značiti za karijeru – poručila je ona.

Pročitajte još

Saša Popović decenijama unazad važi za čovjeka koji, kada je riječ o pjevačima, pravi nepogrešive poteze, a Biljana je za Grand otkrila kako je izgledao njen prvi susret sa njim.

Prvi kontakt je bio na audiciji u Čačku. Ja sam bila pogubljena, umorna i nenaspavana jer sam radila tada sa bendom ujutru do pet, a došla na audiciju u 11. Meni je to bilo malo vremena da se odmorim. Upisala sam podatke kako sam stigla, nešto zaboravila, nisam upisala broj telefona. Bukvalno sam izašla sluđena, kao da sam pala sa marsa i prvi kontakt je bio baš taj, kada je pitao „A broj telefona?“ Onda sam prišla i upisala broj telefona koji je bio za javljanje ako prođem u uži izbor, koji je tada bio za nas 36- oro – prisjetila se Biljana.

Iako često komentarišu da je prestala da pjeva, pjevačica ističe da to nije istina, već da priprema nešto novo.

– Radim, mnogi ljudi me pitaju da li sam prestala da radim, baš zbog neke izjave da se bavim još jednim poslom. Bavim se i privatnim poslom, ali osnovno zanimanje je ostalo moje. Tako da, nisam prestala da se bavim ovim poslom, i te kako radim. Možda misle da sam prestala, zato što nisam snimila ništa novo, ali biće i toga. Možda sam bila malo lijenja, pa sam zapostavila taj dio, ali biće, zaključila je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu