Zabava

Pjevačica bivšem vjereniku saopštila da je u drugom stanju, on pao sa stolice “Nisam mogla da RODIM SINA čovjeku kog sam voljela, a zatrudnjela sam sa drugim”

Pjevačica Biljana Sečivanović, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", prije nego što je sudbonosno "da" 2020. godine izgovorila izabraniku Aleksandru Nediću, imala je buran ljubavni život.

Biljana Sečivanović
FOTO: HYPE TV/YOUTUBE/SCREENSHOTT

Naime, prije nego što je osnovala svoju porodicu, Biljana je prošla kroz brojne ljubavne brodolome, uključujući i to da je sa tadašnjim dečkom kog je mnogo voljela pokušavala da dobije dijete, a onda joj se desila potpuno neočekivana stvar.

Biljana je ispričala da je ljubav prema muzici u njoj probudi harmonikaš sa kojim je nastupala i sa kim je bila čak i vjerena. Međutim njegovi roditelji je nisu željeli za snajku jer je pjevačica, pa su raskinuli. Ona je nakon razočarenja odlučila da ode u Austriju.

Pročitajte još

“Nisam uspjela da podarim sina čovjeku koga sam voljela”

Otišla sam u Austriju i tamo sam doživjela novu ljubav. I on je bio momak iz benda, klavijaturista Bojan – ispričala je jednom prilikom pjevačica, kada se prisjetila kako je sa Bojanom želela da stvori porodicu, međutim, njen život je krenuo u drugom pravcu:

FOTO: PESMOM ZA DUŠU/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: PESMOM ZA DUŠU/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Htjeli smo dijete, pokušali smo, ali bez uspjeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: ‘Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina’. Razišli smo se poslije devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promjenim petla. Kada sam prestala da pijem lijekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čovjeka koji nije iz muzičke priče i zatrudnjela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspjela da podarim sina čovjeku koga sam voljela i željela, a sad sam zatrudnjela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice, prenosi Nova.

Biljana je u Austriji donijela na svet sina Mateju. Međutim, na dan kada joj se ostvarila jedna od najvećih želja, rođenje sina nije mogla da proslavi jer joj se desila velika porodična tragedija. Njen sestrić Nikola je preminuo nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije