Zabava

"Bio je mnogo stidljiv, nije htio da me pipne" Ova ljepotica je bivša ljubav Vuka Kostića

Vuk Kostić jedan je od najtalentovanijih i najpopularnijih glumaca u Srbiji, a nerijetko se nalazio u žiži javnosti zbog veza sa poznatim damama.

"Bio je mnogo stidljiv, nije htio da me pipne" Ova ljepotica je bivša ljubav Vuka Kostića
FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ/RAS SRBIJA

Glumac se svojevremeno zabavljao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, kao i sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Ipak, ono što malo ko zna je da se on prije njih bio u vezi sa još jednom poznatom glumicom.

U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je Vuk Kostić u vezi bio više od četiri godine. Njih dvoje su se upoznali još na studijama glume.

FOTO: V. LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: V. LALIĆ/RAS SRBIJA

– Prije zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tjera. U istoj toj predstavi je poslije, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – rekla je lijepa glumica prije nekoliko godina.

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje djece – sina Matiju i kćerku Višnju. Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima, a zajedno igraju i u pozorištu, piše Blic.

Prihvati notifikacije