Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BITANGE I PRINCEZE Tarik Filipović objavom na instagramu najavio novi projekat (FOTO)

Kultura
Autor:

Foto: Bitange i Princeze/Youtube Screenshot

Malo je onih koji nisu pratili kultnu humorističnu seriju Bitange i princeze u kojoj su glavne junake igrali Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Mila Elegović, Hrvoje Kečkeš, Nataša Dangubić, Mile Kekin, Dražen Čuček i Predrag Vušović, a čiju režiju potpisuje Goran Kulenović.

Ekipa čuvene hrvatske serije okupila se tako nedavno u “Ludoj kući”, pozorištu koje je Bitorajac otvorio zajedno sa Brankom Đurićem Đurom te tako dala naslutiti da u narednom periodu spremaju nešto novo, projekt u kojem bi publika mogla uživati.

– Bitange i princeze, trend povratka starim ljubavima. Kuhamo nešto, biće spremno 16. oktobra u “Ludoj kući”. Deset godina poslije, imamo dvije princeze, tri bitange i konobara Armanda koji je dva metra od mene – poručio je Tarik Filipović koji je zajedničku fotografiju objavio na Instagramu i “prikupio” mnoštvo znatiželjnih komenatara.

Podsjetimo, već ranije ekipa serije “Bitange i princeze” okupljala se povodom nepunih deset godina od snimanja posljednje epizode, a Filipović je tom prilikom otkrio da postoji interes da snime novu sezonu serije.

– Svi smo za to da se snimi nova sezona serije. Zbog toga se iskreno nadam novim epizodama i druženjima – poručio je svojevremeno Filipović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO