Zabava

Zajedno snimali video o Zagrebu: Tarik Filipović i Robert Dacešin oduševljeni jedan drugim (FOTO)

Poznati avanturista i putni bloger Robert Dacešin iz Banjaluke boravio je u Zagrebu gdje je snimao svoj novi video, a tom prilikom je upoznao i Tarika Filipovića.

Zajedno snimali video o Zagrebu: Tarik Filipović i Robert Dacešin oduševljeni jedan drugim (FOTO)
FOTO: TARIKFILIPOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Svako od nas ima neke osobe koje simpatiše iz nekog sebi poznatog razloga i koje cijeni, bez da ih je ikada vidio. Osobe, koje su ti jednostavno drage i koje uvažavaš, jer vjeruješ da su njihove vrijednosti slične tvojima. Meni je taj slučaj između ostalog sa Tarikom Filipovićem – napisao je Robert na svom profilu i dodao kako su u druženju i snimanju proveli dva dana.

– Pored prilike da snimimo video o Zagrebu koji će uskoro izaći, imali smo čast da se dva dana družimo s Tarikom, slušamo njegove anegdote i upoznamo ga pobliže. A ako se na televiziji čini kao car, uživo je još veći! Toliko jednostavan, dostupan i tako širok čovjek. Plus, mogao bih slušati njegove imitacije čitav dan. Jedva čekam da vam pokažem kako nas je proveo Zagrebom i da pogledate video koji smo sa njim radili – napisao je Robert, a ni Tarik nije krio oduševljenje novim poznanstvom.

– Čudni su i zanimljivi ti Instagram i Fejsbuk putevi… Neke ljude pratiš jer su ti prijatelji, neki nisu ali te zanimaju, nemali broj onih koji odlepršaše preko granica objavama daju uvid u to što i kako rade, kada je došla prinova, a snimke krila aviona znak su da dolaze doma… A neki ljudi puste neku čudnu magiju preko ove mreže (koja se ne može baš pohvaliti da “zrcali” pravi i realni život), magiju koja te tjera da ih pratiš na dnevnoj bazi i vremenom ih počneš osjećati kao prijatelja, rod… a da vam se oči nikada susrele nisu, nikada ruka u ruci završila nije… a kada ih konačno sretneš uživo padneš u zagrljaj bez trenutka razmišljanja – započeo je Tarik ispod zajedničke fotografije.

– Jedan od tih rijetkih je Robert Dacešin, mladić čiji su iskreni i zanimljivi putopisi skinuli svu patinu Instagram nerealnosti… Dječački zaigran, radoznao, sa očima koje odaju da sve što je različito na ovoj maloj majčici Zemlji, sve kulture, ljepote, različitosti doživljava kao bogatstvo… Na moju veliku radost – konačno ga zagrlih – poručio je Tarik.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu