Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Bivši fudbaler čeka PETO DIJETE, a njegova prva supruga sa kojom se SUDI to komentariše OVIM RIJEČIMA

Zabava
Autor:

Foto: Dušan Milenković/RAS Srbija

Emilija Kežman, koja sa Matejom ima troje djece, kaže da je ne zanima život bivšeg supruga, ali da je čula da čeka prinovu.

Foto: Instagram/Instagram

Bivši fudbaler Mateja Kežman čeka peto dijete sa sadašnjom suprugom Tarom Šumonjom, a njegova prva supruga Emilija Kežman mu je poželjela da bude živo i zdravo. Iako se sa bivšim mužem sudi zbog neisplaćenih alimentacija i zbog podjele imovine, Emilija Kežman kaže da je čula vijest o prinovi, te da će njena djeca dobiti brata ili sestru.

– Šta mogu da kažem, neka je živo i zdravo. Ja sam na jednoj strani sa svojom djecom, to je neka druga priča koja mene više ne dotiče. Njegov život, njegova stvar – rekla je kratko Emilija ovim povodom kad smo je pozvali.

Kako smo već pisali, Kežman je vijest da sa trećom suprugom čeka dijete saopštio djeci iz prethodnih brakova iako od javnosti to krije. Sa druge strane, on i Emilija čekaju susret na sudu po dva pitanja. Na ročištu povodom neisplaćenih alimentacija kao svjedok pojavila se Matejina druga supruga Marija Perković koja je govorila u korist bivšeg fudbalera.

– Naravno da bivša partnerka nije odgovarajuća osoba da bude svjedok. Sam je napravio takav blam. Ne znam šta mu je to trebalo. Meni je drago da on plaća alimentaciju svom četvrtom djetetu, bivšoj ljubavnici ili kako god, ali ovdje je riječ o naše troje djece, a ne o njenom djetetu. Nadam se da će na kraju pravda biti na strani moje djece – rekla je nedavno Emilija za Scenu.

Foto: RAS Srbija

Podsjećamo, Mateja iz braka sa Emilijom ima troje djece Lazara, Jakova i Aleksandru, a njih dvoje rastali su se 2011. godine, a potom i zvanično razveli nekoliko godina kasnije. Kežman je potom uplovio u emotivnu vezu sa Marijom Perković sa kojom je u vanračnoj zajednici dobio sina Filimona, a vezu su prekinuli 2014. godine. Mateja je ubrzo našao novu partnerku, Taru Šumonju, kojom se prošle godine oženio, a sa kojom će za nekoliko mjeseci dobiti zajedničko dijete.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO