Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BIVŠI VLASNIK FORMULE 1 U 89. POSTAJE OTAC On i njegova 45 godina mlađa supruga čekaju sina

Zabava
Autor:

Foto: Valdrin Xhemaj/EPA

Nekadašnji vlasnik Formule 1 Berni Eklston (89) i njegova 45 godina mlađa supruga Fabijana Flosi čekaju prvo zajedničko dijete. Milijarder će u julu postati otac četvrti put.

Poznati par koji je trenutno na farmi u blizini Sao Paula u Brazilu, dobiće sina. Berni Eklston je radosnu vijest potvrdio danas za njemački Blick.

Eklston koji je četvorostruki djeda postaće otac (ponovo) nekoliko mjeseci prije svog 90. rođendana, u oktobru ove godine”.

– Da, termin je na ljeto, Nadam se da će on brzo naučiti da igra bekgemon (najstariju igru na ploči koja se praktikovala i u Persijskom carstvu, prim.a) – rekao je Berni za Blick.

A Fabijana se nadovezala:

-Kao rodietlji, samo imamo jednu želju – da se dijete rodi zdravo. Nadam se da nikada neće željeti da ima bilo šta sa Formulom 1”.

Eklston ima kćerku Deboru (65) koju je dobio sa prvom suprugom Ivi Bamford, kao i ćerke Tamaru (35) i Petru (31) koju ima sa bivšom suprugom Slavicom Radić.

Sa marketinškom direktorom Fabijanom Flosi vjenčao se 2012 – tri godine nakon razvoda od Slavice.

Sadašnju suprugu upozanao je na “World Motor Sport Council” gdje je ona inače obavljala poslovne sastanke, prenosi Žena Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO