Hronika

BIZARNA SMRT Policajca (45) izdalo srce tokom intimnog odnosa, pronađen potpuno nag u službenom automobilu

U Srbiji, smrt nekad iznenadi na najneobičnije načine: od života ugašenog zbog dozera za šećer, do sudbine prekinute padom žice.

Policajci Srbija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Bizarnost slučajeva, kao što je policajac koji je izgubio život tokom seksualnog odnosa, premašuje granice vjerovatnoće. Daleko od uobičajenih uzroka tragedije, ove priče izazivaju javno zaprepašćenje. Dokaz su da u Srbiji, kao i u cijelom svijetu, smrt dolazi u najrazličitijim i ponekad nezamislivim oblicima.

U Bujanovcu se dogodila tragedija u srijedu kada je S. A. (57) iz Vranja izgubila život u poslastičarnici pod bizarnim okolnostima kada je sa suprugom došla u radnju kako bi izabrali tortu.

Vlasnik radnje ih je poveo na sprat kako bi pogledali dekoracije za tortu.

U jednom trenutku dok su njen suprug i vlasnik radnje gledali dekoracije, a žena koja je stajala iza njih, i uslijed nepažnje pala sa prvog sprata kroz nezaštićen otvoren prostor i u besvjesnom stanju je odvezena u Dom zdravlja u Bujanovcu, odakle je transportovana za Vranje, ali je uslijed zadobijenih povreda preminula.

Tužilaštvo je naložilo da im se nakon uviđaja dostavi izvještaj.

Ubio mladića dozerom za šećer

Sličan slučaj zabilježen je i u Ubu, gdje je Nikola Lukić (26) nastradao 2022. godine, pogođen staklenim dozerom za šećer.

Incident se odigrao u kafiću “London” u centru Uba, kada je L. M. (46) u toku konflikta sa vlasnikom lokala Đ. V. zgrabio dozer za šećer na jednom od stolova i udario u glavu Lukića koji je sve vrijeme smirivao situaciju.

Na žalost, nesrećni mladić je dva i po časa nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo, iako se prethodno osjećao dobro na pregledu u Domu zdravlja na Ubu.

Ubila ga električna žica sa bandere

Jovan Marić (21) iz Bečeja izgubio je život 24. avgusta 2022. godine u nesrećnom slučaju kada je na njega, dok se biciklom vraćao iz noćne smjene, pala električna žica sa bandere.

Pojedini mediji su tada prvo prenijeli da je Jovan stradao kada je nagazio na žicu pored bare. Međutim, bliži prijatelji su razjasnili da se nesreća dogodila dok se sam vraćao kući biciklom, demantujući da je bio u pratnji kolege. Radio je smjenu od 18 časova do dva poslije ponoći. Te noći, vraćajući se kući, nije bilo oluje ili lošeg vremena koje bi moglo da uzrokuje pad žice. Ona je jednostavno pala sa bandere direktno na njega – ispričao je tada izvor blizak neutješnoj Jovanovoj porodici.

Upao u septičku jamu za vrijeme nužde

Tomislav Pavlović (67) iz Leskovca poginuo je kada je upao u septičku jamu, za vrijeme nužde koju je vršio u poljskom klozetu!

Nesreća se dogodila u februaru 2016. godine, prilikom pada dijela nadstrešnice šupe i klozeta, koje su sa sobom na žalost povukle i Pavlovića.

Njegovo tijelo su izvukli vatrogasci i radnici JP „Vodovoda“, koji su prethodno morali da – isprazne jamu!

Policajca izdalo srce tokom seksualnog odnosa

Policijski službenik M. M. (45) iz Bajine Bašte, u februaru 2015. godine nađen je mrtav u svom vozilu, a rezultat istrage je pokazao da je preminuo tokom seksualnog odnosa.

Pročitajte još

To se dalo zaključiti, na osnovu činjenice da je bio bez odjeće, pokriven samo policijskom košuljom. Pretpostavlja se da je uzrok bio srčani udar, uzimajući u obzir da je policajac dvije godine prije toga imao operaciju srca.

Zalutali metak pogodio čovjeka kroz rektum

Na početku devedesetih, Srbija je bila svjedok jednog od najneobičnijih zločina iz nehata. Sve je počelo kada je, tokom intimnog susreta, muškarac iznenada osjetio jake bolove, nakon čega je žena pozvala Hitnu pomoć.

Muškarac je preminuo, a obdukcija je otkrila unutrašnje krvarenje i metak u njegovom tijelu, koji je ušao kroz neobičan put – analni otvor, bez ikakve ulazne rane.

Istraga je prvobitno sumnjala na ženu koja je bila s njim u trenutku smrti, ali je ona brzo oslobođena sumnje. Istraga se proširila, a ključni trag došao je iz susjednog sela. Otkriveno je da je vojni penzioner dva dana prije nesreće čistio svoj pištolj i ispalio metak u vazduh, piše Blic.

Forenzička analiza je pokazala da je metak iz njegovog pištolja ubio muškarca, putujući neobičnim putem i slobodnim padom kroz prozor direktno u tijelo žrtve tokom seksualnog odnosa. Vojni penzioner je osuđen na ubistvo iz nehata.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije