Svijet

BIZARNA TRAGEDIJA Muškarac (31) slučajno ubio partnerku tokom intimnog odnosa, ona umrla dok je on spavao

U gradu Starokostjantiniv u Ukrajini 28. novembra 2021. godine muškarac je tokom intimnog odnosa slučajno ubio svoju partnerku.

Muškarac i žena u krevetu
FOTO: ASK YOUR DIET ONLINE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Incident se odigrao u podrumu višespratnice. Muškarac (31) je cijele prethodne noći pio sa društvom, nakon čega je imao intimne odnose sa ženom koja je od njega bila starija deset godina. Tokom intimnog odnosa ju je uhvatio za vrat i kako se navodi u presudi držao ju je najmanje minut. 

Žena je zadobila prelom pod‌jezične kosti nakon čega se ugušila i umrla. Tokom suđenja je izjavio da je nije dugo držao za vrat i da nije mogao da joj nanese tako teške povrede. Takođe, je izjavio da je prekinuo intimni odnos kad je počela da se guši nakon čega je zaspao.

Pročitajte još

Kad se probudio otišao je kući. Tijelo žene je pronađeno u podrumu nakon nedjelju. Muškarac je brzo identifikovan. Optužen je za ubistvo sa predumišljajem, međutim, sud je prekvalifikovao djelo i optužio muškarca za ubistvo iz nehata pošto istražioci nisu mogli da dokažu da je imao namjeru da ubije ženu, prenosi ATV.

Muškarac je proglašen krivim i dobio je zatvorsku kaznu od pet godina. Takođe, mora da plati 300.000 ukrajinskih grivni (oko 7.500 evra) moralne naknade majci žrtve i sudske troškove.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije