Zabava

Bjelogrlić otkrio kako je upoznao suprugu "Moja žena Maja i ja smo glumili da smo zaljubljeni par" (FOTO)

Glumac, producent i reditelj, Dragan Bjelogrlić, postigao je nezapamćen uspjeh sa filmom "Toma", koji obara rekorde po broju onih koji su ovo ostvarenje pogledali u bioskopima.

Bjelogrlić otkrio kako je upoznao suprugu "Moja žena Maja i ja smo glumili da smo zaljubljeni par" (FOTO)
FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RAS SRBIJA

Bjelogrlić je sada rekao da zahvalnost za svoj uspjeh u životu duguje supruzi Maji, a istakao je i da svoje nasljednike kćerku Miu i sina Alekseja vaspitava onako kako su njega njevi roditelji nekad, prenosi Blic.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Ovog februara Bjelogrlić i njegova supruga proslaviće dvadeset šest godina braka, a reditelj, glumac i producent bez svoje ljepše polovine gotovo se ne može vidjeti na nekom važnom javnom događaju. Iako ona ne voli da se eksponira u javnosti, niti daje intervjue, priče o njima neprestano su aktuelne u medijima. Tako je Bjelogrlić nedavno bio u medijskoj žiži zbog intimne proslave pedeset osmog rođendana, na kojoj su, osim njegove porodice, bili i brojni prijatelji, saradnici, kao i ličnosti iz javnog života. Jasno, pjevale su se pjesme Tome Zdravkovića u kojima su uživali svi gosti, a najviše se veselio slavljenik.

– Pjesme Tome Zdravkovića uvijek su me ispunjavale nekom neobično lijepom tugom. Taj čudan osjećaj pokušao sam da pronađem i otkrijem baveći se njegovim tužnim i neobičnim životom, koji je on tako divno opjevao u svojim pjesmama – rekao je umjetnik o jednom od njegovih omiljenih izvođača svih vremena, čiju je burnu biografiju pretočio u filmski hit.

Nedavno je objavljena priča o samom početku Belogrlićevog zabavljanja sa suprugom. U vrijeme kada se Maja bavila manekenstvom i uporedo studirala na Filološkom fakultetu, zbližila se s poznatim glumcem na snimanju reklame za namještaj, sredinom devedesetih godina.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

– Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, u kojem mi je trebala i partnerka, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je Dragan o ljepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živjeći i radeći najprije u Parizu, a potom i u Beču. I pored velikih uspjeha u internacionalnom modnom svijetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost.

– Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspijevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svjestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspjeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umjetnika – rekao je Dragan o Maji, s kojom je u braku dobio dvoje djece, kćerku Miu, koja ima 24 godine i sina Alekseja, koji ima 21. Njegov sin je je student glume, a kćerka je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, piše Story.

Prihvati notifikacije