Zabava

“BOG ĆE JOJ SVE VRATITI” Dara progovorila o Seki Aleksić, evo šta misli o njenoj TRUDNOĆI

Folk pjevačice Dara Bubamara i Seka Aleksić posvađale su se još u aprilu prošle godine, kad je Seka zakazala koncertu beogradskoj Areni samo sedam dana prije Darinog.

“BOG ĆE JOJ SVE VRATITI” Dara progovorila o Seki Aleksić, evo šta misli o njenoj TRUDNOĆI
Foto: Dejan Briza, Aleksa Mijailović/RAS Srbija

Godinu i po kasnije ponovo su nastupale jedna za drugomu beogradskom noćnom klubu. Dara je rekla da trudnicama nije mjesto u zadimljenim klubovima i kafanama, kao i da bi Sekin suprug Veljko Piljikić trebalo da finansijski obezbijedi svoju ženu kako ne bi morala da radi!

Trudne žene ne bi trebalo da pjevaju! Seki nije mjesto u kafani. Svirke počinju u dva ujutru, previše je zadimljeno… Sve to može da utiče na bebu! Dok sam nosila Kostu, tadašnji suprug Milan Kesić mi je rekao: “Nema pjevanja!”. Muškarac treba da brine o ženi i finansijama. Imam divnog sina upravo zato što sam godinu dana pauzirala. Nisam preživljavala stres koji donosi estrada. Ne razumijem kako Seka ne može da odvoji godinu dana slobodno?! Zar je tolika kriza s parama – rekla je Dara.

Na pitanje da li je srela Seku poslije svađe, odgovara:”Jednom na aerodromu.”

– Kad jednom precrtam nekog, to je za sva vremena! Nikada se nećemo pomiriti! Izdala me je kao prijatelja i udarila na moju karijeru. To je bila zla namjera, ali ima Boga, sve će da joj se vrati – ispričala je.

(Expresstabloid)